2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم ببخشید میشه بپرسم چندساعت ب ساعت به نی نیت شیر میدی؟؟ تو خوابم شیر میدی بهش؟ پیشاپیش ممنونم از پ ...

خواهش میکنم گلم

راستش زمان منظمی نداره اینکه مثلا هر دوساعت به دوساعت بدم اینجوری نیست 

هروقت گشنش باشه میخوره ولی الان که پنج ماهشه یکم فاصلش بیشتر شده مثلا ممکنه ۴ ساعتم بگذره ولی شیر نخواد 

شبها اکثرا برای شیر بیدار میشه ، تو شبها منظم تره ، مثلا هر دوساعت یا هر ۱/۵ ساعت 

هرشب هم مثل هم نیست ، مثلا دیشب خیلی شیر میخواست ولی پریشب نه 

کلا بچه هرچقدر شیرخواست بهش بده

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏
خواهش میکنم گلمراستش زمان منظمی نداره اینکه مثلا هر دوساعت به دوساعت بدم اینجوری نیست هروقت گشنش باش ...

ممنونم عزیزم جواب دادی 🙏🌹

من چندروز دیگه باید واکسن 4 ماهگیشو بزنم اینقد میترسم😢

دکتر به من گفت غذای کمکیشو از4 ماهگی شروع کن ولی زود نیس اخه؟ 

ممنونم عزیزم جواب دادی 🙏🌹من چندروز دیگه باید واکسن 4 ماهگیشو بزنم اینقد میترسم😢دکتر به من گفت غذا ...

خواهش میکنم عزیزم 

نترس منم میترسیدم اما با استامینوفن تب میاد پایین اگه نیومد با پاشویه حتما میاد 

پاشویه هم به این شکل انجام بده دستتو خیس کن با اب ولرم بزن به پاهاش و کشاله ی ران یا اگه شد زیربغل ،بعد اب خشک شد دوباره بزن

اگه هم با هیچکدوم پایین نیومد به دکترش بگو میتونم ایبوبروفن بدم یا نه ،با اون دیگه صددرصده

دکتر یچم به من داد

در مورد کمکی هم نظر دکترت این بوده معمولا دکترا میگن بعده ۶ ماه

ممنونم عزیزم جواب دادی 🙏🌹من چندروز دیگه باید واکسن 4 ماهگیشو بزنم اینقد میترسم😢دکتر به من گفت غذا ...

تب باید بیاد زیر ۳۷/۵

تب سنج دیجیتال اگه داری بزار زیر بغلش هرچی نشون داد مثلا ۳۷ بود ، نیم میزاری روش میشه ۳۷/۵ 

دمای بدن بچه همینه ۳۷/۵