2777
2789

دخترم ۳ سالشه.اوایل فقط سرفه خلطی داشت منم ایورامی دادم دیدم فایده نداره ضمن اینکه میگفت گلوم درد میکنه بردمش متخصص اطفال ازیترو و ی سر دارو سرماخوردگی داد )البته بار اول نذاشته بود دکتر معاینه کنه ته حلقشو ببینه و این چیزا ...خلاصه دکتر هم گفته بود انتی بیوتیک تا ۵ روز ..گذشت و خوب نشد تا امروز ک صبح زود از گوش درد بیدار شد و بی تابی میکرد ...بردمش عمومی گفتم لابد ب گوشاش زده عفونت ...ولی دکتر هم معاینه کرد گفت ن گوشش ن گلوش چرکی نیس ...ممکنه حساسیت باشه و امپول دگزا نوشت ب اضافه داروهای سرماخوردگی و استامینی ...همش بی حاله و میگه درد داره ...نمیدونم دیگه چیکار کنم براش سوپ دادم ...بخور روشن کردم ...روغن بادام شیرین دادم...کسی مورد مشابه نداشته ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یکم پشت گوشش روغن ویسکی یا روغن زیتون بزن شاید ما میگیم باد زده

اها ممنونم زیتون دارم میزنم ...اره بنظر اینطوری میاد چون هی میخوابه باز انگار درد میپیچه بیدار میشه ..هنوزم درگیرم امروز باز ۵ صبح بردیم دکتر از درد گوش و بی قراریش اما بازم متهصص اطفال میگفت ملتهب هست اما چرکی نیس ...بازم ی سری دارو تکراری ..واقعا عجیبه برام ..‌

این روغن زیتون جواب میده ؟

میدونم خوب نیس اما زدم دیگه واقعا نمیدونیم چیکار کنیم هنوز درگیریم

دگزا و بتامتازون باعث میشه تا چند ماهی اصلا رشد قدی نداشته باشه بچه.پس اصلا نزن دیگه .

پیش دکترای بیسواد هم نر‌و.بیسوادا بتا و دگزا مینویسن

دمنوش 

پونه . لولو پشمالو یا چای کوهی دارچین و زنجبیل بهش بده 

سری بعد یه چهار ساعت بعد دمنوش نعنا مرزنجوش بده 

اینا رو سه چهار بار تکرار کن 

دارو شیمیایی اصلا نده که داری دمنوش میدی 

ضد التهابه اینا 

شیر رو با مقداری کم زردچوبه قاطی کن با عسل بده بخوره 

یه کوچولو سیر هم توش رنده کن 

فصل شلغمه توشو خالی کن عسل بریز توش آب انداخت بده بخوره 

یه راهکار دیگه حتما الان مقداری حنا با آب جوش قاطی کن 

سه ساعت باهم بمونه بعد بمال کف پاش یه دو سه ساعت با پلاستیک کف پاش بمونه سموم دفع بشه ازبدنش 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

روغن زیتون خوب واصل اگه داری دوقطره بزار روی قاشق بعد قاشق رو بزار روی آتیش اجاق داغ بشه کم بعد تو همون قاشق بزار خنک بشه وبچکون توی گوشش 

خنک بشه ها داغ نریزی ها یه پنج دقیقه بمون ان شاالله خوب میشه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.