2777
2789
ابجی پیج میخاد منم پیج دارم ۲۰ تا دونه فالور دارم اونم فامیلامون هستش کاش پیجم ی ۱۰۰کای میشد اره میش ...

خب پیجت خصوصیه یا بازه؟؟ یه پیج جدید بزن مخصوص داداشت من یکم قبلا فعالیت کردم زود میتونی فالوور بگیری 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
ببین عزیزم نمیدونم شرایطتون چجوریه ولی صرفا یه پیشنهاد میخوام بدم، میتونی واسه داداشت تو اینستا یه پ ...

اگر ی پیج ۵۰ کای یا ۱۰۰کای داشتم خیلی خب میشد مراحل عمل داداشم مراحل مریضیشو مراحل گریش و افسردگی وضع زندگیمون میزاشتم 😔ولی ندارم پیج نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پیجت خصوصیه یا بازه؟؟ یه پیج جدید بزن مخصوص داداشت من یکم قبلا فعالیت کردم زود میتونی فالوور بگیر ...

ینی ی پیج بزنم عکس داداشمو بزارم مراحل زندگیمون بزاریم ؟ کاش ۱۰میلیون داشتم ی پیج میخریدم عکس داداشم مراحل زندگیمون میزاشتم اینطوریم شاید یکی کمکمون میکرد ادرسم میزاشتم برای تحقیق خیلی فالور بازور میشه جمع کردخیلی سخته

ینی ی پیج بزنم عکس داداشمو بزارم مراحل زندگیمون بزاریم ؟ کاش ۱۰میلیون داشتم ی پیج میخریدم عکس داداشم ...

چرا فک میکنی باید حتما پیج بخری، یه پیج بزن تو فقط فیلم و عکس بزار اصلا به فالوورش فک نکن  شک نکن فالوور خودش میاد، ببخشید ولی شرایط داداشت یه جوریه که مردم خیلی دوست دارن پیگیر باشن و کمکش کنن، خودت میدونی ولی به نظر من یه پیج بزن و شروع کن یا میشه یا نمیشه بهتر از اینه که بشینی و دست رو دست بزاری 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م