2777
2789

معمولا زود خسته میشم ولی دلم میخواد واسه نامزدی ام ایشالله بشم ۶۵ کیلو قدم ۱۶۵ هست

چجوری لاغر کردی 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مث منی دقیق همچیت ولی دوسدارم ۷۵برسم الان فک کنم ۶۸باشم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

من میخام تپل بشم ۶۹ کیلو🥲

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
میخوای چاق بشی ؟ چراااا

خب لاغرم دیگه اصلانشون نمیده هیکلمو یکم توپرشده متاسفانه بازوام یکم تپل شدورزش هیکل ساعت شنی میکنم یکم بهتر شده کناره باسنم هیپ دیپام دوسندارم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

خب لاغرم دیگه اصلانشون نمیده هیکلمو یکم توپرشده متاسفانه بازوام یکم تپل شدورزش هیکل ساعت شنی میکنم ی ...

کجاش لاغری، اضافه وزن هم داری

امضا ندارم اثر انگشت زدم
کجاش لاغری، اضافه وزن هم داری

ن اصلابارکن مشخص نی