2777
2789
قبول ندارممحیط خیلی موثرهکسی که توی زورآباد تو مدرسه دولتی درس میخونه فرق داره با کسی که میره مدرسه ...

دقیقا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد مشخص نمیکنه من هم دولتی بودم از غیر دولتی فرق خاصی ندارند و غیر دولتی فقط توهین نمیکنند

والا ما ک میبنیم خیلی فرق داره

هم نوع رفتار هم نوع تدریس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
فضای مدرسه دولتی به خاطر اتباع خیلی بد شدهیه خانومی همینجا معلم مدرسه دولتی بودن تو کلاس شون تعداد ب ...

خدا ار باعث و بانیش نگذره

این افغانی هارو تو مملکت ما راه دادن.که الان باید قیافه نحسشون رو حتی تو مدرسه بچه هامون هم تحمل کنیم

بله یه درصدی هم برمیگرده به خود بچه

وقتی خودش کششی نداشته باشه

هی پولم خرج کنی

پول که نمیخاد علوم رو هل بده توی سر بچه

ولی بچه ای که کشش داشته باشه

همکاری کنه

هر چی امکانات بهتر 

همراه تلاش خود دانش آموز 

جایگاه و رتبه و موفقیت بهتر 

ولی پایه اصل کاری دانش اموزه

والا من تجربه همه مدل مدرسه رو داشتم شاهد . تیزهوشان . غیرانتفاعی. دولتی . نمونه و فرق خیلیییی زیاد ...

موافقم دقیقا منم تجربه دولتی غیرانتفاعی تیزهوشان دارم خیلی از نظر کیفیت آموزشی نحوه برخورد و بازخورد خانواده ها متفاوتن

خدا ار باعث و بانیش نگذرهاین افغانی هارو تو مملکت ما راه دادن.که الان باید قیافه نحسشون رو حتی تو مد ...

حالا قیافه شون واقعا مهم نیست

ولی طرز فکر افراطی و فرهنگ پایین و تربیت بدشون واقعا غیرتحملا 

🏃🏻‍♀️

غیرانتفاعی تو تهران خیلی پر هزینس من اول تا سوم دولتی مینویسم و فکر میکنم معلم ابتدایی دولتی با تجربه ترن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

حالا قیافه شون واقعا مهم نیستولی طرز فکر افراطی و فرهنگ پایین و تربیت بدشون واقعا غیرتحملا

دقیقا همینطوره.حرف دلمون رو کی میفهمه.ما هزینه مدرسه غیردولتی رو نداریم .از اونور هم دولت گفته ۵ درصد کلاس باید افغانی باشه.به خدا که دارن ظلم میکنن در حق ما ایرانی ها

دقیقا همینطوره.حرف دلمون رو کی میفهمه.ما هزینه مدرسه غیردولتی رو نداریم .از اونور هم دولت گفته ۵ درص ...

حالا جالبه شمال تهران انگار افغانی بیشترم هست 😐

واقعا؟🫣ما مرکز تهرانیم اینجا زیاد شده

ما ستارخانیم خیلی زیاده ولی شمال تهران از نیاوران و سعادت آباد و شهرک غرب و دروس و .... هرجا فک کنید افغانی بیشتره  چون اونجا مجتمع زیاده که سرایدار دارن و اکثرا افغانین به علاوه اونا بیشتر غیزانتفاعی میذارن برا همین افغانیا بیشتر تو مدارس دولتی ثبت نام میکنن

موافقم دقیقا منم تجربه دولتی غیرانتفاعی تیزهوشان دارم خیلی از نظر کیفیت آموزشی نحوه برخورد و بازخورد ...

کاملا درسته👌👌

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑