2777
2789
عنوان

امروز تو باشگاه خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل باشگاه دستمال بزار پیشت و ماسک بزن که معذب نشی. پیشونیت رو گرم نگه دار. شاید روت نشه یا به قول جوونا از نظرت خز و زشت باشه ولی حتی بیرون از خونه هم پیشونیت رو ببند مثلا از این هدبند گرم ها استفاده کن که زیاد ضایع نباشه

پیشونیت رو روی گرمای دود اسپند و بخاری نگه دار، انقدر که دوباره آب بینی‌ات روان بشه و بعد قشنگ داخل دستشویی فین کن

اطراف بینی و پیشونیت رو هم با روغن زیتون یا بنفشه ماساژ بده.

قبل از خواب هم روغن بنفشا بریز داخل بینیت

اینم دستورش: هرشب یک قطره روغن بنفشه پایه کنجد داخل هرکدام از سوراخ بینی چکانده شود. نکته: در موقع مصرف بایستی به پشت خوابیده و یک بالشت زیر سر قرار گیرد و سر به طرف پشت آویزان شود (یا بعد از ریختن روغن به حالت سجده قرار بگیرید)و بعد از ریختن بیست دقیقه به همان حال باقی بماند تا روغن وارد سینوس ها شود.

🤍.
خدا خیرت بده حتما انجام میدم دارم روغن بنفشه

خیلی خوبه من خودمم سینوزیت دارم ولی همه این ها رو همیشه انجام میدم و حالم بهتره

همیشه هم ماسک داخل کیفم دارم که توی این شرایط حداقل بتونمم پوشش بدمش😂🥲 بعضی وقتا دیگه قابل کنترل نیستن و واقعا سخته ولی خداروشکر با اون روش هایی که گفتم الان حالم بهتره و خیلی اذیت بشم نهایتا پنج دقیقه‌اس

🤍.

شما که مریضی و علائمش داری نباید باشگاه بری به بقیه منتقل کنی یا با ماسک بری یا بمونی خوب شی یه دکتر داخلی بری چه بهتره 

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خدا خیرت بده حتما انجام میدم دارم روغن بنفشه

بُخور گرم هم انجام بده یا از بُخور اکالیپتوس استفاده کن. از داروخانه بگیر و اگه دستگاه بخور گرم نداری اب و اکالیپتوس رو داخل قابلمه بزار و هروقت جوش اومد قابلمه رو بزار جای مطمئن و حوله بنداز روی سرت و صورتت رو بگیر روش و تحمل کن تا باز شدن سینوس هات رو احساس کنی

🤍.
شما که مریضی و علائمش داری نباید باشگاه بری به بقیه منتقل کنی یا با ماسک بری یا بمونی خوب شی یه دکتر ...

ضمنا من از شما حواسم بیشتر جمعه اگه نمیدونستی بدون که سینوزیت مسری نیست

من کامل مشکلمو شرح دادم

کامل خوندی؟گفتم دو هفتست گذشته

یه چکاپ‌میرفتی بعدش باشگاه‌میرفتی چون میگی سرفه داشتی اینجوری ممکنه منتقل بع کسی بشه رعایت کردن هم دیگه خیلی خوبه یا ماسک بزنی بری 

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

ضمنا من از شما حواسم بیشتر جمعه اگه نمیدونستی بدون که سینوزیت مسری نیستمن کامل مشکلمو شرح دادم

خوبه حواست جمعه من خودم وقتی دوتا سرفه کنم سریع از باشگاهم خارج میشم چون ممکنه بقیه چیزی بشه واس همین به شما گفتم بهتون برنخوره ن تنها شما من خودم اینجوریم رعایت میکنم 

2810