2777
2789

دوستان خواهر من همه فک میکنن ۱۰۰ تا خواستگار داره ولی یدونه هم ندارع هر خواستگاری که میاد نصف نیمه میمونه مصلا با ی بار نه گفتت میرم پشت سرشونو هم نگاه نمیکنن یا ی چراغ سبز بهمون نشون میدن فرداش دیگه پِیشو نمی‌گیرن آخه چراااااااااا؟؟؟ من خودم اصلا ب بخت بستگی و دعا اعتقاد نداشتم الان کم کم حس میکنم بخت خواهرم بستس🫤

یه صلوات بفرس

منم همینم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

خب وقتی میگید نه چرا باید باز بگن و پسرشون رو سبک کنن؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ انتظار بیخودی

میگین ن بعد میخوای طرف برگرده باز التماس؟ مگ دختر شاه پریانه خواهرت!!

پسره انگار غرور نداره ک ۵۰بار خواستگاری کنه!!

اگ جوابش مثبته خب نگه ن، ی آشنایی رو طی کنن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خب وقتی میگید نه چرا باید باز بگن و پسرشون رو سبک کنن؟

ببین اینجا رسم فرق میکنه هرمی بار اول بگه آره یعنی دخترشو ارزون گرفته و خانواده پسر میگن خوشحال بودن پسرمونو میخواستم براهمون بار اول ناز میکنن بعد میدونی ما چطور نه می‌گفتیم مصلا بابای پسره میاد به بابای من میگه پسرم از دخترت خوشش اومده خب بابام نمیتونه بگه عهه به به مرسی بیا دختره برا تو بابام میگه آخه بچس بعد دیگه اصلا خواستگاری ب خونه کشونده نمیشه هیچ کدوم

یه صلوات بفرس
چ انتظار بیخودیمیگین ن بعد میخوای طرف برگرده باز التماس؟ مگ دختر شاه پریانه خواهرت!!پسره انگار غرور ...

بابا میدونین چطور نه میگم مصلا پدر پسره میاد به بابام میگه پسرم از دخترت خوشش اومده خب بابام نمیتونه بگه که عه به به مبارکه بیا برا تو بابام نمیگه نه فقط میگه بچس آخه..هیچ کدوم از خواستگاریها ب خونه کشوندع نمیشه اصلا حتی ب تماس هم ختم نمیشه

یه صلوات بفرس
بابا میدونین چطور نه میگم مصلا پدر پسره میاد به بابام میگه پسرم از دخترت خوشش اومده خب بابام نمیتونه ...

اها اره گرفتم‌چی میگی

خواهرت خودش آشنا شه با ی پسر ، ولی ی پسر درست حسابی ، و شناخت اصولی ازش پیدا کنه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ببین اینجا رسم فرق میکنه هرمی بار اول بگه آره یعنی دخترشو ارزون گرفته و خانواده پسر میگن خوشحال بودن ...

خب من رسومات سمت شما رو نمیدونستم

ولی اینجور مواقع اگر میخواید ناز کنید نگید بچه س و درس میخونه

بگید به خودش باشه که اهل ازدواج نیست، حالا با مادرش صحبت کنم اگه اوکی بود یه قراری بذاریم بیاید آقازاده رو ببینه شاید قسمت هم بودن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
2810