2777
2789
اونایی که گفتی به تو توهین نکردن ولی تو توهین کردیعقده ای نیستند از تجربه زندگی که دارن میگن طلاق بگ ...

به من کسی نگفته طلاق بگیر.‌ بازم میگم چند نفر عقده ای تا یکی تاپیک میزنه حتی یه مشکل کوچک مطرح میکنه تندی میگن طلاق بگیر.‌ از دید شما شاید اینا نرمال هستن. 

خود منم از شوهر سابقم طلاق گرفتم. ولی از خدا میترسم بدون دلیل کسی و تشویق به جدایی بکنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرت کسی که شوهرش با صبر خوب شدهزندگی مشترکش عالی بوده به کسی میگه طلاق بگیر؟

ربطی نداره .‌ من ده سال یه زندگی خیبی بدی داشتم. جدا شدم یک بار.‌ولی به هیچ کس بی دلیل نمی گم جدا شو . همین الان به یکی گفتم طلاق بگیر . چون واقعا تحت فشاره و بچه هم نداره