2777
2789
خانما بچه های پنج ساله تون قد وزنشون چنده؟ من نمیدونم خوبه یانه ...کاری به نمودار رشد ندارم ...بیشتر ...

پسرم ۵ ساله بود قدش ۱۰۶ بود و قدش چند سانت کم داشت الان که ۵ سال و ۹ ماهشه ۱۱۲ سانته گه بازم ۴ سانتی کوتاههه

زندگی همچنان زیباست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدش ۱۱۹ وزن ۲۱ ۹سالشه انگار یه کلاس اولیه

عزیزم حتما براش آمپول رو بزن نذار یک سری حرف ها روت اثر بزارن اتفاقا این آمپول برای پسر شما بشدت لازمه خانمی همین جا می‌گفت برای بچم زدم بچه عین گل پژمرده بوده همین که آمپول رو زدم شده یه آدم دیگه بحدی تعغیر کرده و سرحال شده .. هورمون رشد برای کسایی که سن استخوانی بالاتر دارن ضرر داره برای پسر شما که سن استخوانی کمتری داره عالی هستش صدرصد بزن براش ..موفق باشی

پسرم ۵ ساله بود قدش ۱۰۶ بود و قدش چند سانت کم داشت الان که ۵ سال و ۹ ماهشه ۱۱۲ سانته گه بازم ۴ سانتی ...

بین عزیزم قد تا نهادینه شدن بلوغ قابل پیش بینی نیس و مشخص نیست ...دختر من شش سالگی قدش ۱۲۵بود که خیلی عالی بود ..الآنم نزدیک ده سالشه باز قدش خوبه ۱۴۵ولی چون بلوغ زودرس داره دکتر میگه قدش بلند نمیشه که هیچ قد نهایی کوتاه درمیاد ..ولی خب از الان پیگیری کنید خیلی بهتره