2777
2789
عنوان

گریه می‌کنه برای دانشگاه 😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 35 پست
وای غیر انتفاعی میگه نمیرم رفتیم اصلا انگار حراست نداشت یع وضعیتی بود گفت نمیرم خودش آزاد آورد تو کن ...

همون آزاد رو اگ هزینه ش میتونه بده، بره. روان شناسی ک خوبه مخصوصا بالینی . دکترا می گیره و میتونه مطب بزنه حتی.  ۸ سال باید بخونه تا دکترا.  برا کنکور مجدد هم آزاد نیاز به انصراف نداره. اخه پس از چی نگرانه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون آزاد رو اگ هزینه ش میتونه بده، بره. روان شناسی ک خوبه مخصوصا بالینی . دکترا می گیره و میتونه مط ...

جو بچه هاش دوست نداشت 

آخه قبلش اومد دانشگاه من می‌گفت خیلی فرق داره جوسون می خوام بخونم دولتی بیارم ولی دانشگاه نرفتن ریکسه

دانشجو❤️👩‍⚕️
خب یعنی چی الان آزاد بالینی آورده خوبه یا بده؟کنکور داده

نه میگم کارشناسی روانشناسی عمومی هست فعلا این ۴ سال رو باید بخونه تا ارشد بالینی بتونه شرکت کنه.

اون قدیم بود که روانشناسی در مقطع لیسانس گرایش داشت الان همه عمومی هستن

اصفهان؟

اره اشتباه تایپی بود

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

نه میگم کارشناسی روانشناسی عمومی هست فعلا این ۴ سال رو باید بخونه تا ارشد بالینی بتونه شرکت کنه.اون ...

آها نمی دونستم چون آقا چندین بار تکرار کرد روانشاسی بالینی فرق داره با روانشناسی 

دانشجو❤️👩‍⚕️
من فقط دوستم اصفهان دولتی می خوند می گفت سر زبون خیلی باید داشته باشی

میتونی ازش یه سوالی برام بپرسی؟

بگی روانشناسی خوراسگان چجوریه؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

آها نمی دونستم چون آقا چندین بار تکرار کرد روانشاسی بالینی فرق داره با روانشناسی

خوبه رشته ش ولی روانشناسی باید ارشد بگیری تا بتونی تو مرکز مشاوره یا کلینیک کار کنی البته آزمون استخدامی وزارت بهداشت هم کارشناسی روانشناسی میگیرن برای مراکز جامع سلامت

آزاد ها همه شهر ها جوشون یکیه

برا سطح علمیش و مدرکشم بیشتر

اول دولتی آزاد غیر انتفاعی موسسه عالی

خب دولتی ک نیوردم دیگه همین ازاد میرم

2810