2777
2789
عنوان

من دختری که ارزو داشت تو خیابون های تهران قدم بزنه و تئاتر کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 40 پست
مگه نمیگی دانشگاه آزاد قبول شدی . فک کنم اون دولتیه که محرومیت داره

نه رشته های پزشکی و دندون و دارو و دام پزشکی ازادش هم محرومه 

کاش بردارن ، کاش باز بتونم کنکور بدم 😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه امسال قانون جدیده که پزشکی و دندون و دارو و دام پزشکی چه ازاد و چه دولتی ، از کنکور محرومن مگه ای ...

عزیزم اینجوری نیس من خودم اینکارو کردم شما تا ثبت نام نکنی که محروم نمیشی ثبت نامم کنی هر ترمی بخوای انصراف بدی فقط همون ترم رو باید تصویه کنی من خودم انصراف دادم فقط یک سال محروم شدم و شهریه همون ترم هارو دادم نه بیشتر

نه رشته های پزشکی و دندون و دارو و دام پزشکی ازادش هم محرومه کاش بردارن ، کاش باز بتونم کنکور بدم 😔 ...

اگه از نڟر مالی مشکلی نداری ثبت نام کن دانشگاه برو همزمان برای کنکورم بخون اگه از نڟر مالی مشکل داری که کلا آزاد نرو 

واقعا ؟😭❤️ عزیزم اصلا علاقه ندارم مجبورم کردن ۴ سال پشت موندم شاید باورت نشه من اصلا حتی کتاب های ...

وای بگردمم😭

خود دامپزشکی کلا سخت هست مثلا یادته گوارش حیوانات تو دهم و اینا فقط یه گوششه

اگه علاقه نداشته باشی خیلیی سخت میشه برات مجبور میشی انصراف بدی

به نظر من بیا واقع بینانه نگاه کن مثلا ببین تحت تاثیر اطرافیان یا جو جامعه و ‌... از یه رشته ای خوشت میاد یا نه

اگه این حالت بود که هیچی اگه نه اصلا زندگیت و هدر نده سعی کن شده آزاد با سوابق بری برای هنر 

اینجوری از زندگیت لذت میبریی

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

عزیزم اینجوری نیس من خودم اینکارو کردم شما تا ثبت نام نکنی که محروم نمیشی ثبت نامم کنی هر ترمی بخوای ...

اینجا نوشته چه ثبت نام کنی چه نکنی محرومی 

اینم انصراف دامپزشکی که باید ترم هایی که رفتی رو از ۱۲ کم کنی یعنی اونایی که نرفتی رو هم باید بدی

اینجا نوشته چه ثبت نام کنی چه نکنی محرومی اینم انصراف دامپزشکی که باید ترم هایی که رفتی رو از ۱۲ کم ...

تعداد  ترم های ثبت نام شده منهای دوازده میشه تعداد همون ترمهایی که رفتی ضربدر شهریه ثابت کجا گفته همه رو باید بدی!!!!