2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دامپزشکی رشته ی خیلی خوبیه من علوم دامی خوندم و بیشتر همکارام دامپزشک هستن کار براش زیاده و شرایط مه ...

خیلی ممنونم ازتون 

همکارتون که دامپزشکن ، شغلشون بیشتر چیه ؟

بعد درامدشون چقده ؟

طرح اجباری ندارن درسته ؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم 

من اصلا علاقه ندارم ، تازه میگن گرمسار شهر خوبی نیست 😔 

به نظرتون میتونم بابل انتقالی بگیرم ؟

مردمش دارن اونجا چندین سال زندگی میکنن هیچ اعتراضی هم نمیکنن تو میخوایی شیش سال باشی برگردی داری گی ...

میدونی دلم میخواست تو تهران باشم 

محیط باکلاس و تفریح زیاد 

۶ سال از جوونی کم نیست 

تازه به رشته هم علاقه ندارم 

چه رشته خوبی! به نظرم خیلی آینده داره، دو ترم برو با معدل خوب شاید بتونی انتقالی بگیری

تنها دلخوشیم اینه بتونم بابل انتقالی بگیرم

که اونم خود بابل رو قبل گرمسار زدم و نشد 

ببین گرمسار یکی از شهرستانهای استان سمنانِ شهر من از نظر آب و هوایی جزو شهرهای کویری و گرمه و مردمش هم خوی و خصلت مردمان کویر رو دارن.. شهر کوچیکیه، مذهبی هستن.. اما تو با مردمش چکار داری میری دانشگاه و خوابگاه ته تهش بری یه فروشگاه و کافه ای جایی الان تو شهر خودم سمنان والا ما کلی دانشجو میبینیم کسی باهاشون کاری ندارن اونها هم نیومدن بگن وای چرا شما مذهبی هستین یا نیسیتین .. چرا شهرتون اینجوریه.. نباید هم بگن چون دارن از امکانات موجود استفاده میکنن و باید شکرگزار هم باشن

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
مگه قراره اونجا زندگی کنی، تبریک میگم انشالله موفق باشی عزیزم

میدونم عزیزم ممنونم 

ولی ۶ سال 💔!!!

دلم میخواست تو تهران یا بابل و.. باشم 

تفریح و خوش گذرونی داشته باشم 

میدونی دلم میخواست تو تهران باشم محیط باکلاس و تفریح زیاد ۶ سال از جوونی کم نیست تازه به رشته هم علا ...

اتفاقا یه جا باشی تفریح زیاد داشته باشه درس کمتر میخونی همون جا بهتره که تمرکزت رو درس باشه، 

اگر با این دیدگاه بیای اذیت میشی تو اول بیا یه ترم باش دیدی نمیتونی تحمل کنی یا انصراف بده یا انتقالی بگیری یا تحمل کن😄

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
ببین گرمسار یکی از شهرستانهای استان سمنانِ شهر من از نظر آب و هوایی جزو شهرهای کویری و گرمه و مردمش ...

وایی خداروشکر شما اومدین 

لطفاً بیشتر از گرمسار بگین 

بقیه میگن داغونه ، اخه منم جوونم دلم خوشگذرونی و تفریح میخواد 😔😔😔 

یعنی اینقد امکاناتش کمه؟

تنها دلخوشیم اینه بتونم بابل انتقالی بگیرمکه اونم خود بابل رو قبل گرمسار زدم و نشد

نه لزوما اینجوری نیست چون بچه ها جابه جا میشن! اول درخواست مهمانی بده، اگه درست خوب باشه با انتقالیت هم موافقت میکنن

نه لزوما اینجوری نیست چون بچه ها جابه جا میشن! اول درخواست مهمانی بده، اگه درست خوب باشه با انتقالیت ...

یعنی نباید مستقیما درخواست انتقالی بدم ؟

اول به صورت مهمان برم بعد میتونم انتقالی بگیرم؟

2810