2777
2789
عنوان

ثبت نام سوابق

63 بازدید | 10 پست

ثبت نام با سوابق هم یکشنبه ست؟ 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
بستگی به دانشگاه داره که کی تایم ثبت نامش باشه

اخه گفتن یکشنبه ثبت نامه

انگار برای همه اژلاعیه دادن

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خب از یکشنبه شروع میشه ولی دانشگاه با دانشگاه فرق داره👀

شما از شهریه ها خبر داری 

ازاد

من هر جارو نگاه میکنم نوشتن با ازمون از یکشنبه

نمیدونم سوابقو اگر فهمیدی به منم بگو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
من هر جارو نگاه میکنم نوشتن با ازمون از یکشنبهنمیدونم سوابقو اگر فهمیدی به منم بگو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم هر جا رو چک کردم نگفته بودن 

استرس گرفتم

منم هر جا رو چک کردم نگفته بودن استرس گرفتم

منم اصلا نمیفهمم چیکار دارن میکنن هعی چه رشته ای رفتی شما

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
منم اصلا نمیفهمم چیکار دارن میکنن هعی چه رشته ای رفتی شما

من دو تا زدم 

مهندسی صنایع و سیستم 

حسابداری 

نمیدونم کدومو برم

من دو تا زدم مهندسی صنایع و سیستم حسابداری نمیدونم کدومو برم

من که دارم حسابداری میرم اون یکی رشته رو نمیشناسم ولی حسابداری هم بازار کار داره هم امکان مهاجرت