2777
2789

برج ۵ سقط داشتم چهارماهه.۲۴ رم ماه پیش پری شدم دیگه از زمانی ک پری ام تموم شد تا دیشب متاسفانه یا هرچی میتونم‌بگم هرشب نزدیکی داریم با حلوگیری طبیعی 🤦‍♀️

خاستم فقط بدونم احتمال بارداری با این روش هس؟

🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله وقتی قصد بارداری ندارین کاش یکم خودتونو کنترل کنین درست حسابی جلوگیری‌کنین به‌خودت یکم رحم کن

خداروشکر این نزدیکیه از رو عشقه،وگرنه آدم عادی این جوری پیش نمیره

🖤
خداروشکر این نزدیکیه از رو عشقه،وگرنه آدم عادی این جوری پیش نمیره

چه ربطی به عشق داره حرف من 😁 می گم‌وقتی تازه سقط کردی بدنت هنوز ضعیفه و نمی خوای باردار شی جلوگیریتو سفت و‌سخت کن خیلیاااا با حلوگیری طبیعی باردار شدن 

چه ربطی به عشق داره حرف من 😁 می گم‌وقتی تازه سقط کردی بدنت هنوز ضعیفه و نمی خوای باردار شی جلوگیریت ...

اها فک کردم هرشب نزدیکو میگی ب خودت رحم کن،واقعا نمیدونستم با طبیعی میشه باردار شد قرصم نمیتونم بخورم بدنم واکنش نشون میده کاندومم ک استفاده نمیکنه 

🖤
اها فک کردم هرشب نزدیکو میگی ب خودت رحم کن،واقعا نمیدونستم با طبیعی میشه باردار شد قرصم نمیتونم بخور ...

ببین هر شب نزدیکی اسپرم رو ضعیف میکنه و کیفیتشو میاره پایین برای اقدام میگن نهایتش یک شب در میون باشه دوستمون راست میگه طبیعی ممکنه خدایی نکرده باردار بشی و چون رحمت ضعیفه دو از جون سقط دوم اتفاق بیافته