2777
2789

من سه چهارساله وارد خانواده همسرم شدم به تجربه مفید دارم که می خوام باهاتون در میون بذارم.

از روز اول جاریم روی من حساس بود و به هزار و یک روش بهم بی احترامی کرد که من متاسفانه متاسفانه همه کارهاش رو نادیده گرفتم و بهش واکنشی نداشتم. چون فکر می کردم رفتار درست اینه. و من باید با بی تفاوتی واکنش نشون بدم تا شانم پایین نیاد.

خواهرشوهرم هم  چون جاریم تسلط زیادی روی شوهرش داره و خودش هم رفتار خیلی تندی باهاشون داره ترس خیلی زیادی از جاریم داشت، برای خوش خدمتی به جاریم از من مایه میذاشت! جلوی اون حتی حتی حتی جواب سلام منو سرد میداد! در حالی که در غیاب جاریم رفتارش نرمال بود. عین این سه چهار سالی که عروسشون بودم بین من و جاریم تبعیض قائل شدن. من چیکار کردم؟

1. مدتی سکوت کردم و بی تفاوت بودم که ظاهرا باعث شد فکر کنن من اسکولم و متوجه چیزی نیستم و با خیال راحت به حرکات زشتشون ادامه دادن.

2. خیلی محترمانه و مودبانه و به شکل گلایه مساله رو از طریق همسرم باهاشون مطرح کردم. که کلا همه چیز رو انکار کردن و گفتن ما فرقی نذاشتیم بین عروسامون.

3. فاصله گرفتم و رفت و آمدام رو کم کردم که باز هم موثر نبود چون توی همون دفعات کمی که میرفتم باز هم شاهد تبعیض شدید بودم

4. اینجا دیگه جایی بود که طاتم طاق شد. تلفن هاشون رو جواب ندادم، شهرستان نرفتم، هیچ مناسبت یا اتفاقی زنگ نزدم. اما همسرم همچنان باهاشون عادی بود. اینجا دیگه خود همسرم متوجه شد که چه تبعیض های وحشتناکی میذارن و دلیلش هم خوش خدمتی به جاریمه.

5. تنها روشی که جواب داد! شوهرم بهشون گفت تا وقتی که یاد نگیرید به من و خانواده من احترامی بذارین که لیاقتش رو داریم دیگه داداشی به اسم من ندارید! شوهرم باهاشون قطع رابطه کرد. و مثل چی ترسیدن و شروع کردن به عذرخواهی و قول اینکه جبران میکنیم و حق با شماست و ...

ولی من قصد ندارم دیگه رابطه ام رو با اینا ترمیم کنم. می خوام ازشون دور بمونم و روشی رو استفاده کنم که جاریم استفاده کرده و باعث شده اینا خرش بشن. 

کلا نمی‌دونم چرا این شوهر و خانواده شوهر انقد دردسر هستن و باعث ازار و ناراحتی البته شما شانس آوردی که همسرت خوبه خیلی ها هستن همون شوهره زبان نفهمه اونوقت باید چکار کنن

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا به منم هرچی گفتن سکوت کردم فک کردم جوابه ولی به قول فک میکردن یااسکولم یا بی کسم که بدتر میکردن بالاخره حرکت ازشون دیدم به شوهرم هرچی ازدهنم درومدگفتم گفتم نه بی کسم نه اسکول تهش ول میکنم میرم شده میکنم حال همتونو میگیرم اونم رف بااونا دعوا کرد 😎

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
کلا نمی‌دونم چرا این شوهر و خانواده شوهر انقد دردسر هستن و باعث ازار و ناراحتی البته شما شانس آوردی ...

تجربه به من ثابت کرد تا وقتی که ترس از دست دادن برادرشون رو نداشته باشن هیچ وقت رفتارشون رو اصلاح نمی کنن.

خوبه که متوجه شدن اشتباه کردن اسی جان خیلیا اشتباهشونو نه تنها گردن نمیگیرن بلکه طرف رو عمدا مقصر جلوه میدن ..حالا که متوجه شدن کارشون درست نبوده شما هم کوتاه بیا و حداقل رفت و آمد رو داشته باش باهاشون اما در چارچوب قوانین خودت و احترام متقابل

منم این روش تورو رفتم . شوهرمم از اول پا به پام بود چون کارها و رفتار هاشون رو دیده بود. اما عین خیالشون نیست. هميشه و هميشه حق به جانب هستند. و گفتند شما باید بیایید عذرخواهی کنید. نمیدونم عذرخواهی برای چی ؟ برای اذیت و آزارهای اونا ما باید عذرخواهی کنیم . مگر تو خواب ببینن

دقیقا به منم هرچی گفتن سکوت کردم فک کردم جوابه ولی به قول فک میکردن یااسکولم یا بی کسم که بدتر میکرد ...

تا وقتی ترس از دست دادن برادر خودشون رو نداشته باشن هیچ وقت رفتارشون درست نمیشه. تجربه اینو به من ثابت کرد.

خوبه که متوجه شدن اشتباه کردن اسی جان خیلیا اشتباهشونو نه تنها گردن نمیگیرن بلکه طرف رو عمدا مقصر جل ...

اینا از ترس اینکه برادرشون رو از دست بدن قبول کردن وگرنه مطمئنم ته دلشون طلبکارن هنوز!

تجربه به من ثابت کرد تا وقتی که ترس از دست دادن برادرشون رو نداشته باشن هیچ وقت رفتارشون رو اصلاح نم ...

عزیزم اونا جونشون برای هم در میرفت و خود یارو از خانوادش بدتر بود منم کلا قیدشون رو زدم نه بخاطر همین بخاطر خیلی رفتارهای دیگه ناامیدم کردن 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
2810