2777
2789
عنوان

پرستاری بچه

175 بازدید | 17 پست

من ۱۸ سالمه 

عاشق بچه هام ارتباطم باهاشون عالیه 

هم زبان بلدم هم ریاضی هم کمی روانشناسی

دوست دارم هم تجربه کسب کنم هم مستقل بشم و بنظرم به این کار علاقه زیادی دارم و حوصلشو دارم

میشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه راجب پرستاری بچه 

یا حتی اگه اطلاعاتی راجب مربی مهدکودک شدن دارید بگید؟

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸

مایه پرستار بچه داشتبم ۱۸ سالش بود.. پسرم عاشقش بود.. خیلیی ما ام راضی  بودیم .. یادش بخیر منو یاد اون انداختی

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
مایه پرستار بچه داشتبم ۱۸ سالش بود.. پسرم عاشقش بود.. خیلیی ما ام راضی بودیم .. یادش بخیر منو یاد ا ...

پسرتون چندسالش بود؟

و اینکه چه شرایطی واسه انتخاب پرستار داشتید؟🥹

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چقدر عالی

پرستارهای خونه حقوق بالاتری دارن

من شهرستانم اینجا پرستارا واس هشت ساعت کاری حدود ده تا دوازده تومن میگیرن اگه تهرانی که خیلی بیشتره

من واس دخترم پرستار گرفتم به نظرم خیلی شغل آروم و خوبیه

تو محیط خونه با لباس راحت،خوراک خوب یک بچه نگه میداری

مهدها فکنم خیلی کم بدن و اصلا رسیدگی خونه نداره

ولی احتمالا دوره های اموزشی رایگان هم بذارن

پسرتون چندسالش بود؟و اینکه چه شرایطی واسه انتخاب پرستار داشتید؟🥹

از ۳ تا ۵ سالگی پسرم پیش ما کار مبکرد اما بعدش دیگه رفت دانشگاه. ما خودشو خونوادش رو دیدیم . خیلی اجتماعی و پخته بود . خواهر برادر کوچیکتر از خودش داشت و بلد بود با بچه چطوری رفتار کنه. خونش نزدیکمون بود و راحت در دسترس بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم چقدر عالیپرستارهای خونه حقوق بالاتری دارنمن شهرستانم اینجا پرستارا واس هشت ساعت کاری حدود ...

عزیزم بیشتر بخاطر علاقم و کسب تجربه هست ولی خیلی عالیه🩷

و اینکه بنظرتون کمی خطرناک نیست؟

چطوری از اون خونه و خانواده مطمئن بشم بنظرتون 

و اینکه من مشهدم

از ۳ تا ۵ سالگی پسرم پیش ما کار مبکرد اما بعدش دیگه رفت دانشگاه. ما خودشو خونوادش رو دیدیم . خیلی اج ...

خیلی ممنونم لطف کردید❤❤

عزیزم بیشتر بخاطر علاقم و کسب تجربه هست ولی خیلی عالیه🩷و اینکه بنظرتون کمی خطرناک نیست؟چطوری از اون ...

اره حتما باید واس خونه جای مطمئن بری

مثلا یکی که میشناسیش معرفیت کنه

با خانم خونه صحبت کنی و تایم تنهایی با مرد خونه نداشته باشی

الان به شدت همه دنبال پرستارن و کارت خوب باشه سریع بین ادما معروف میشی و هی بهت زنگ میزنن که بیای

یعنی من یکیو میشناسم ماهی ۲۵ درامدشه

صبح تا ظهر خونه یکیه عصر تادشب خونه یکی

ولش نمیکنن از بس عاشقشن

اره حتما باید واس خونه جای مطمئن بریمثلا یکی که میشناسیش معرفیت کنهبا خانم خونه صحبت کنی و تایم تنها ...

اها خیلی ممنون لطف کردید🙏🏼

در کنار این ها میتونم تو درس بچه هاهم کمک کنم یا زبان کار کنم باهاشون

اها خیلی ممنون لطف کردید🙏🏼در کنار این ها میتونم تو درس بچه هاهم کمک کنم یا زبان کار کنم باهاشون

اینکه عالیه.الان معلم زبان ها که نرخاشون خیلی خفن بالاست

میری خونه طرف یک ساعت میمونی زبان به بچش یاد میدی خیلیم خوش میگذره😄

عزیزم بیشتر بخاطر علاقم و کسب تجربه هست ولی خیلی عالیه🩷و اینکه بنظرتون کمی خطرناک نیست؟چطوری از اون ...

ببین ابن سوالتو دیدم گفتم جواب بدم. چون وقتی ادم پرستار بچه میخواد یکیو میخواد که بتوته روش حساب کنه. ما همون اول خودمون رفتیم پالدین دخترخانم رو دیدیم و بهشون گفتیم برن تحقیق کنن. چون خیلی وقتا من شوهرم تو خونه کار میکرد. گفتیم براشون اگه مشکل هست از اول کلا یکی دیگه رو استخدام کنیم. اما بعد دو سه بار که همو دیدیم اونام خیلی احساس امنیت کردنو مشکلی پیش نیومد هنوز پسرم بعد هفت هشت ماه گاهی بهانه پرستارشو میگیره. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما انتظار کمک در کار خونه ازشون نداشتین؟

نه اصلا . از اپلم بهش گفتم فقط میخوام با بچه باشه. نهایتش یه میوه بده یا غذا گرم کنه. بعد یه پارک دم خونمونه. بهش گفتم مستقیم از مهد نیارتش خونه اول ببره پارک نیم ساعتی بعد. چون مهد پسرم ده دقیقه پیاده تا خونه است واین خانم بچه رو از مهد بر میداشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا . از اپلم بهش گفتم فقط میخوام با بچه باشه. نهایتش یه میوه بده یا غذا گرم کنه. بعد یه پارک دم ...

اهان حتما حقوقش هم متناسب با کار کمش بوده

چون الان که قیمت خونه ها بالاست پرستارا از جاهای دور میان و حقوقاشون خیلی زیاده

بخوان اصلا کار خونه نکنن نمیصرفه

من دیدم اغلب یک حداقل هایی کار خونه میخوان

2810