2777
2789
عنوان

دوستم خیلی حرکت بدی روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 84 پست
به نظرم توقع شما زیاد از حد هست ، همیشه که آدم نباید تولدش با دوستش باشه ، شاید امسال دوست پسرش می خ ...

خب زنگ میزد می‌گفت نیا

من اصرار که نکردم

به جایی اینکه جواب گوشیم نده همون ظهر که زنگ زد بگه دوست پسرم خبر داده میاد ولی قراره تا ۳ بره 

می‌گفت نیا

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صددرصد که حق با دوستت هس، یعنی چی زورش میکنی دوست پسرت بره من بیام، خب مشخصه که اونروز خاص  میخاسته با دوس پسرش باشه و با اون بیشتر خوش می‌گذشته، گلم بدت نیاد، دیگه یاد بگیر برا هیشکی تکلیفی رو تحمیل  نکنی 

بیخیال اینایی که میگن اشتباه از تو بوده خوب کاری کردی اتفاقامی‌تونست بهت بگه فلانی تو بعداً بیا این ...

این نی نی سایت آدم پشیمون میکنن از چیزی تعریف کردن 

خب زنگ میزد می‌گفت نیامن اصرار که نکردمبه جایی اینکه جواب گوشیم نده همون ظهر که زنگ زد بگه دوست پسرم ...

شاید رو دربایستی کرده ، شاید فکر می کرده دوست پسرش می ره ولی اون نرفته! 

ولی من خودم اگه جای شما بودم یکم خودم از این رابطه عقب می کشیدم بالاخره شما وقت گذاشتی کیک خریدی رفتی منتظرش بودی بعد حتی نکرده یه زنگ به شما بزنه ، حتما با دوست پسرش می گفته این چقدر کَنه هست ول نمی کنه بره!! 

کلا اگه یکی بی ارزشت کرد دیگه همچین کاری براش انجام نده! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
آره خیلی روشنفکرن مثلاً حالا اگه خودشون بودن دوست و با اون دوست پسرش و یه جا قهوه ای میکردن

والا همون آدم هیچوقت تاپیک نزنه اعصاب خودش راحت تره

شاید رو دربایستی کرده ، شاید فکر می کرده دوست پسرش می ره ولی اون نرفته! ولی من خودم اگه جای شما بودم ...

دقیقا بخاطر همین گفتم این دوستی تموم شده بهتره

اومد در خونه در روش باز نکردم