2777
2789
عنوان

روانشناسی یا میکرو بیولوژی

99 بازدید | 15 پست

من روان دوست دارم ولی میگم میکرو بیولوژی باکلاس تره نه؟

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

دانشگاهات کدومه ؟؟

آزاد قبول شدم روان ولی میکرو بیولوژی میگن خیلی خوبه نمیدونم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من که دارم میرم میکروبیولوژی😂ولی خودمم جفتشونو زده بودم و دوست دارم

بنظرت تهش تو کجا کار میکنه؟

من که دارم میرم میکروبیولوژی😂ولی خودمم جفتشونو زده بودم و دوست دارم

من خیلی بین روان ومیکرو موندم😭

اگه ارشد بگیری فکرمیکنم به ژنتیک راه داره

خب ژنتیک روزانه آوردم نرفتم 

عمو و زنعموم تو کارخونه داروسازی کار میکنن و گفتن برا مسئولای کنترل کیفیت همیشه دنبال میکروبیولوژی م ...

وای من چیکار کنم روان یا میکرو😭

درکل تو ازمایشگاهی کنترل کیفیت کارخونه های غذایی دارویی ارایشی و بهداشتی و لوازم پزشکی کارشونه.ازمایشگاه تشخصیص طبی هم میشه رفت ولی ممکنه بچه های علوم ازمایشگاهی که همکار میشن یکم غذیت کنن بهتره همون کار صنعت انجام بدی

درکل تو ازمایشگاهی کنترل کیفیت کارخونه های غذایی دارویی ارایشی و بهداشتی و لوازم پزشکی کارشونه.ازمای ...

مننون

2810