2777
2789
عنوان

بیاین درمورد سرمه یکم اطلاعات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 36 پست
من اینستا ندارم میشه کوک کردنش رو همینجا بگی عزیزم ممنپنم

اگه تصویری میدیدی راحتر یاد میگرفتی

یعنی شما یه قطره روغن میزنی و کم کم پودر سرمه اضافه میکنی وقتی تست میکنی باید مات باشه و گرده نداشته باشه چون باعث ریزش و سوزش میشه اونوقته که سرمه حالت مدادی پیدا میکنه و راحت میشه استفاده کرد

فقط نباید چرب کنین ریزش میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببین عمه من سرمه درست میکرد با قلم گاو ینی بهترین سرمه بود ولی دقیق نمی‌دونم چطوری فقط می‌دونم یه پارچه سفید نخی نو هم لازم داشتند وقلم گاو 

شما اینو بلدی؟

سرمه اثمد پس چی

این سرمه هم خیلی حساسه و خیلی خطرناک

اگه اصلش رو استفاده نکنین که خیلی سخت پیدا میشه درحدکوری چشم رو اذیت میکنه

قبلا باش کارمیکردم ولی چون خوب اصل و فیکشو میشناسم همینکه برام ارسال کردن متوجه شدم افزودنی داره یعنی اصل بودا ولی فقط افزودنی داشت یعنی تنها سرمه سنگ نبود دیگه فهمیدم وقتی دوستم که چندساله میشناسمش بهم رحم نمیکنه یه غریبه چطور بهم رحم کنه

سرمه اثمد نباید خیلی سنگریزه داشته باشه و مشکی باشه باید خاکستری باشه و اولش هم یه ذره چشم اذیت میشه بازخوب میشه

خلاصه اثمد فیک خیلی خطرناکه

ببین عمه من سرمه درست میکرد با قلم گاو ینی بهترین سرمه بود ولی دقیق نمی‌دونم چطوری فقط می‌دونم یه پا ...

قلم گاو ریزش داره و برای کسایی که اب چشمشون خشکه بهتره

یعنی کسایی که به سرمه مغزیجات حساسن میتونن قلم گاو بزنن

خودم که هزاران رضایت از همین سرمه مغزیجات دارم برای همین هیچوقت سمت قلم گاو نرفتم.اصلا خواهان نداره خیلی نادر پیدا میشه خواهان داشته باشه

سرمه مغزیجات چیه ک بخان فیکشو بدن دست مردم.سنگ بهتره خیلی از مکه میارن

عزیزم درکل سرمه اصل خیلی کم پیدا میشه

مشتریام خیلی بودن که گفتن از مکه سرمه براشون اوردن ولی فیک بوده،متاسفانه بعضیا از اسم مکه سواستفاده میکنن

مردمم فک میکنن چون از مکه هست حتما اصله ولی به شخصه شاهد بودم خیلیا گله داشتن،سرمه اصل باید مشکی نرم مخملی و سخت پاک شه بقیه فیکن

سرمه سنگم اصلش دیگه انقدر نادره به راحتی پیدا نمیشه

روش درست کردن سرمه مغزیجان رو میگی گلم

سرمه درست کردن آداب و شرایط خاص داره و همچنین استفاده از مغزیجاتشم فرمولیه،اینجوری نیست که به دلخواه مغز بریزی و هروقت دلت خواست درست کنی

سرمه برای اینکه موثر باشه باید ادابشو رعایت کرد 

به نظرتون سرمه سنگ كه برا٢٠ سال پيشه و از مكه هست فيكه يا اصل و اينكه خراب نشده؟

سرمه خراب نمیشه هروقت سنگش خراب شد اونوقته که پودرشم خراب میشه

شما باید تست کنین بعد متوجه فیک یا اصل بودنش بشین

تاریخ اصلا دلیل بر فیک یا اصل بودنش نیست

2810