2777
2789
عنوان

کاش انقدر فشار کاری روم نبود

72 بازدید | 6 پست

سلام خوبید دوشت داشتم صبحا جای تا ۵ تا ۱۲ میرفتم سرکار عصرا هم کلا نمیرفتم.....

دوست داشتم کارم سبک تر بود  و درآمدم  بیشتر بود.

باکریمان کارها دشوار نیست ان شالله  بحق امام حسن که امروز ولادتشونه این  این اتفاق بیفته

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

کارتون چیه ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنود و تقاص در مورد چی هست ؟ کتاب بازگشت هم من خوندم عالیه

تقاصدک نخوندی هم خیلی شبیه ۳دقیقه درقیامته.شنود باید صدای خودشو بشنوی از اینترنت بهتره تا کتابش.کتاب سانسور کرده 

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

برای اینکه بتونی به این هدف برسی که تایم کاری کم و درآمد خوب داشته باشی چه اقدامی میتونی انجام بدی ؟ یه اقدام خیلی کوچیک بگو 

مثلا ممکنه بگی سرچ کردن در مورد فلان مهارت 

پیدا کردن فلان دوره برای فلان شغل

سرچ کردن استاد خوب در مورد فلان مهارت 

یه اقدام خیلی کوچیک انجام بده براش 

واقعیت اینه که تا تو قدمی برنداری وضعیتت همینطوری باقی میمونه 

اقدام های تکراری نتایج تکراری بهت میدن یه اقدام متفاوت انجام بده حتی در حد این باشه که وقتت رو سه دقیقه بگیره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳