2777
2789
عنوان

نظرتون راجب زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
زندگی پس از زندگی رو دیدم به همه ی سوالام رسیدم . زندگی پس از مرگ حتما وجود داره و روح ما به کالبدی ...

یعنی دوباره برنمیگردیم تو این دنیا چون من از بعضیا چیزای عجیبی میشنوم یه چیزای مبهمی یادشون میاد که انگار برای زندگی قبلیشونه 

یکی تعریف میکرد که چندساله همیشه خواب میبینم یه دختربچه شیرازی هستم که اسمم گلناز و مورد تجاوز قرار گرفتم و به قتل رسیدم و جسدمم توی رودخونه انداختن با اینکه ایشون آقا هستن و سنشون هم زیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دوباره برنمیگردیم تو این دنیا چون من از بعضیا چیزای عجیبی میشنوم یه چیزای مبهمی یادشون میاد که ...

نه عزیزم . دکتر عباس موزون تو اینستا فعالیت دارن .اگر واقعا علاقمند هستی جواب سوالاتو بگیری  ایشون رو دنبال کن برنامه هاشون رو ببین و سوالاتت رو در میون بذار باهاشون 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
یعنی دوباره برنمیگردیم تو این دنیا چون من از بعضیا چیزای عجیبی میشنوم یه چیزای مبهمی یادشون میاد که ...

چه ترسناک 

استاد متافیزیکم معتقد بود تناسخ وجود داره یا چندجا خوندم انسان برای کامل شدن هر چقدر لازم باشه به این دنیا برمیگرده ولی خودم اعتقاد ندارم ادما اگه قرار تو نقش های مختلف باشن پس روز حساب کتاب چی میشه هر چیزی که تو قران نوشته 

موقع مرگ دیگه کامل دنیا رو ترک میکنیم و کامل وارد برزخ میشیم مثل زایمان که از رحم مادر به دنیا می‌آی ...

یعنی به نظر شما دوباره تو این دنیا نمیایم؟ چون یک عده نشونه هایی دارن که قبلا یکبار دیگه زندگی کردن یه خانمی تعریف میکرد که با اینکه هیچ کلاسی نرفتم اما خیلی جملات فرانسوی رو متوجه میشم و ترجمه میکنم با اینکه اصلا هیچ چیزی  راجب زبان فرانسوی مطالعه نمیکنم یا کلاس نمیرم 

یا یک اقایی میگفت چندین ساله همش خواب میبینم یک دختر بچه شیرازی هستم که مورد تجاوز قرار گرفتم و به قتل رسیدم 

چجوری ب این دنیاواردشدیاون دنیاهم همینطورفقط بااین تفاوت این دنیاازبچگی بزرگ شدیم ولی اون دنیابزرگ ه ...

یعنی دوباره به صورت یک انسان جدید اینجا نمیایم و وارد دنیایی دیگه میشیم کلا به نظر شما؟

روایات فراوانی هم داریم عقلا هم تناسخ باطله

درسته

تنها دلیلی که برای قبول تناسخ داشتم این بود که تناسخ به عدالت خدا نزدیکتره چون چندین بار فرصت امتحان به همه افراد بشر داده میشه و دیگه یه نفر با ثروت و یکی دیگه با بیماری و ... امتحان نمیشه بلکه همه در هر موقعیتی قرار میگیرن تا چندین بار امتحان بشن

که با دیدن اون آیه کلا دیدم اشتباه فکر میکردم

یعنی به نظر شما دوباره تو این دنیا نمیایم؟ چون یک عده نشونه هایی دارن که قبلا یکبار دیگه زندگی کردن ...

معلومه که نه 

الان من و شما زندگی قبلیمون چی بوده؟؟؟ 

خوب بودیم یا بد بودیم؟؟؟؟ 

کار خوب کردیم الان اینیم یا کار بد کردیم شدیم این؟؟؟؟؟

چه کاری کردیم ؟ چرا یادمون نمیاد؟ 

باید کار بد و نیک رو نشونممون بدن بگن بیا اینم پاداشش یا عذابش . با تناسخ کل معاد و عدل خدا و حکمت خدا زیر سوال میره . 

این خانومه 

اسمش نمی دونم چیه

خارجیه

من کلیپاشو گاهی میبینم که در مورد مرگ و دنیای بعد از اون صحبت میکنه

دقیقا مثل برنامه زندگی پس از زندگی ماست

میگه طبق تجربه کسایی که مرگ موقت تجربه کردن مرگ اصلا دردناک و ناراحت کننده نیست

ولی برای بازمانده ها دردناکه چون با مرده خاطره دارن و دلشون میخواد اون نمیره در حالیکه این نهایت خودخواهیه!

مرگ خیلی زیباست

لحظه ی رهایی روح از زندان جسم

و افراد تجربه گر میگن خیلی لذت بخشه

حالا میتونم هر جا که میخوام برم

بسیاری از مردم فکر میکنن که با مرگ درد میکشن

ولی روح که میره جسم دیگه چیزی نمیفهمه

ولی روح اصلا درد رو تجربه نمیکنه

تنها چیزی که برای روح دردناکه درس ها و مراحلی هست که تو زندگی نگذرونده و پاس نکرده ( ما میگیم دنبال خواسته ها و اهدافش تو زندگی نرفته)

به زندگی خودش نگاه میکنه و افسوس میخوره

کاش بهتر انجامش میدادم ....

دردی شبیه پشیمانی

چون وقتی در دنیای بعد از مرگ هستید از یک بعد دیگه به زندگی خودتون نگاه میکنید

میبینی که اینا شاید مسلمان نباشن ولی نتیجه همین تحقیقاتشون چقدر شبیه آیات قرآن هست

از همین گفته هاش میشه به سادگی تناسخ رو رد کرد

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

درستهتنها دلیلی که برای قبول تناسخ داشتم این بود که تناسخ به عدالت خدا نزدیکتره چون چندین بار فرصت ا ...

چند باز امتحان هم خیلی فرضیه اشتباهیه 

امتحان خدا مثل امتحان معلم نیست که ندونه شاگردش در چه حدی هست 

معلم نمی‌دونم شاگردش چند میشه 

ولی خدا می‌دونه. امتحان برای ماست که خودمون رو آماده کنیم . 

این خانومه اسمش نمی دونم چیهخارجیهمن کلیپاشو گاهی میبینم که در مورد مرگ و دنیای بعد از اون صحبت میکن ...

دین خدا یکی هست فقط شریعت ها تفاوت داشتن به مقتضی اون زمان و میزان درک عقل مردمان اون زمان .

فکر نکنیم که اسلام فقط برای ماست 

پیامبر اعظم و امام عصر امام کل جهان است