2777
2789
عنوان

خدایا چکار کنم😭😭

120 بازدید | 11 پست

بچه ها چکار کنم مادرشوهرم به بچه ۹ماه م نوشابه میده

هفته ای دو سه بار هم میریم خونشون همیشه هم نوشابه سر سفره شونه

هرچی میگم مادرجان نوشابه ندین بچه گناه داره 

میگه فلانی صد سال عمر کرد هر روز نوشابه میخورد

اخه من چی بگگگم دیگه دیوونه شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب شوهرت بگو خودش بگه، معده طفل بیچاره نابود میشه، اگه شوهرتم قبول نکرد یه بار که دکتر میبرین بچه رو، پیش شوهرت به دکتر بگو نوشابه برا بچه 9 ماهه اشکال داره؟ اونجا دکتر قشنگ بشوره پهن کنه شما رو، تا شوهرت سر عقل بیاد و به ننش اجازه نده دیگه از این کارا بکنه

من بودم چنان میزدم تو دهنش چهار متر بپره هوا 

داره عملا میرینه تو دندون بچه

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
ب شوهرت بگو خودش بگه، معده طفل بیچاره نابود میشه، اگه شوهرتم قبول نکرد یه بار که دکتر میبرین بچه رو، ...

شوهرمم به مامانش میگه نوشابه ندین 

گوش نمیکنه 

ای وای میدونی چقد ضرر داره جنگ و دعوا راه بنداز بچه طفلک از الان اینچیزارو نخوره

میگه حالا نزارین بهش بدم

دوسالش که بشه که نمیتونین جلوشو بگیرین خودش میخوره

شوهرمم به مامانش میگه نوشابه ندین گوش نمیکنه

خب برا اعتراض، کلا کم برین، سه چهار ماه یه بار، گله کردن رک حرفت رو بزن، بگو من راضی نیستم شما ب بچه 9 نوشابه میدی و معدش رو داغون میکنی، الکی بگو بردیم دکتر، نوشابه هم از دکتر پرسیدم طوری توپید بهمون که نگو، با شوهرت هماهنگ باش، بگو دکتر گفته دیگه نوشابه ندین، اگه گف فلانی صد سال عمر کرده، بگو فلانی از نوزادی نوشابه نخورده که، شاید از 50 سالگی به بعد خورده، این دلیل میشه من ریسک کنم معده نوزادم رو به فنا بدم؟ 

خب برا اعتراض، کلا کم برین، سه چهار ماه یه بار، گله کردن رک حرفت رو بزن، بگو من راضی نیستم شما ب بچه ...

باشه عزیزم مرسی قضیه دکتر رو خوب گفتی 

باید همین راهکارو پیش بگیرم

خدا خودش کمک کنه