دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ب شوهرت بگو خودش بگه، معده طفل بیچاره نابود میشه، اگه شوهرتم قبول نکرد یه بار که دکتر میبرین بچه رو، پیش شوهرت به دکتر بگو نوشابه برا بچه 9 ماهه اشکال داره؟ اونجا دکتر قشنگ بشوره پهن کنه شما رو، تا شوهرت سر عقل بیاد و به ننش اجازه نده دیگه از این کارا بکنه
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
خب برا اعتراض، کلا کم برین، سه چهار ماه یه بار، گله کردن رک حرفت رو بزن، بگو من راضی نیستم شما ب بچه 9 نوشابه میدی و معدش رو داغون میکنی، الکی بگو بردیم دکتر، نوشابه هم از دکتر پرسیدم طوری توپید بهمون که نگو، با شوهرت هماهنگ باش، بگو دکتر گفته دیگه نوشابه ندین، اگه گف فلانی صد سال عمر کرده، بگو فلانی از نوزادی نوشابه نخورده که، شاید از 50 سالگی به بعد خورده، این دلیل میشه من ریسک کنم معده نوزادم رو به فنا بدم؟