2777
2789
عنوان

به کسایی ک بچه ندارن حسودیم میشه

225 بازدید | 15 پست

یه روزی ارزوم بود بچه دار شم وقتی نوجون بودم چون پلی کیستیک و پرولاکتین بالا داشتم فک میکردم باردار نمیشم چقد گریه میکردم چقد تو همین نی نی سایت تاپیکا رو نگاه میکردم وقتی ازدواج کردم بدون هیچ دارویی همون ماه اول باردار شدم خیلی خوشحال شدم...

من عاشق پسرمم خیلی خیلی زیاد همین سختش میکنه هیشکیو اندازه اون دوست ندارم چند روزه استرس تمام وجودمو گرفته اصلا یه اتفاقی بیفته ادم از استرس میمیره حاضری اون لحظه بمیری ولی برا بچت هیچ اتفاقی نیفته خسته شدم 😭😭

اگ میخوایید راحت زندگی کنین بچه نیارید واقعا سخته  کسایی ک بچه ندارن واقعا نمیتونن درک کنن ک چقد مجردی یا بچه نداشتن چقدر راحتره چون منم یه روزی مث خودشون بودم 

البته فقط یه شرط بچه داشتن خوبه اینکه هیچ وقت مریض نشن هبچ وقت ناراحت نباشن 

کاااش ای کاااش هیچ به ای در هیچ کجای دنیا مریض نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای ینی شبایی که تب دارن یا گوش درد میشن آدم میخواد دق کنه از غصه 😭

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من ۳۳ سالمه و بچه ندارم یعنی اقدام خاصی هم نکردم براش،به نظرم آدم از روزی که بچه به دنیا میاره تا آخرین نفسی که می‌کشه یه دل نگرانی و مشغله ذهنی برای خودش به وجود میاره همش تو فکر حال و آینده بچه ای گاهی آدم خودش رو فراموش میکنه،شاید شیرینی هم در کنارش باشه ولی اون نگرانی تا آخر عمر باهاته

عین منی!

راضیم خار تو چشمم بره از نزدیکی دست پسرم رد نشه

من دلم کباب میشه ریش ریش میشه یه بچه ای گریه کنه مادر نداشته باشه میشینم فکر میکنم زار زار گریه میکنم واسه بچه های بی کس و جنگ زده و… 

خدا به همه بچه ها کمک کنه هیچ بچه‌ای درد رنج نکشه هیچ وقت الهی❤️‍🩹

مام بچه بودیم و مادرامون بزرگمون کردن غصه تب کردنمون و خوزدن غصه درس نخوندنمون و خوردن غصه شوهر کردنمون و خوشبختن شدنمون و خوردن غصه اینکه  مشکل مالی داریم و میخورن مادرشدن یعنی همین یعنی ی عشق  بی حد و مرز اما با استرس و غصه منی هم ک دلم میخاد مادر شم ولی  الان میگم زوده بخاطر همینه ک آمادگی شو ندارم بچه شیرینه ولیی باید با هر دردش صدبرابر اون بسوزی بقول ی بنده خدا ک خدا آدمو سنگ کنه مادر نکنه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
مجردها و بی بچه ها هم دردهای خودشون رو دارند. هیج کس زندگیش راحت نیست.

دقیقا همینطوره منم زمانی ک مجرد بودم و زمانی ک فک میکردم شاید نتونم مادر شم چقدر غصه میخوردم حتی همینجا تاپیک گذاشتم ک یعنی منم مامان میشم اینقدر ک برام محال بود 

به هزار و یک دلیل من همون متاهلی هستم که نخواستم مادر شم

اکثرا مردا دوست دارن البته من خودم عاشق بچع بودم خوبه ک به این نتیجه رسیدین یه مادر حتی از مرگ خودش هم میترسه اونم بخاطر بچش

2810