2777
2789
عنوان

کسی اینجا مامان تنها بوده

124 بازدید | 18 پست

نمیدونم حساس شدم یا چی خیلی دلم گرفته یکی به من میگه چطور میشه با یه بچه نوزاد زندگی کرد چطور برم خرید نونوایی ،چطور تنها بمونم تو خونه ،مثلا خرید لباس و کار کردن ،دو روزه اومدم خونه مادرم آنقدر داد میزنن انقدر منت میزارن خسته شدم بخدا مجبور نبودم نمیومدم کار داشتم گاهی میگن تو برو بچه رو بزار 😭😭من چرا انقدر بدبختم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چی شده؟من تو یه شهر دیگه تنها زندگی میکنم بچمم۱۰ماهشه

بچم ۴۲ روزشه من همسرم نیست تنهام تا ۷ ماه موندم چطور خرید و اینا برم البته شاید جدا شیم همسرم رفته پیش خانوادش ۱۸۰ درجه عوض شده

نشدنی نیست عزیزم منم تو شهر غریب دو تا بچه با فاصله ی دوسال رو بزرگ کردم ،یعنی وقتی بچه ی دومم چهار روزه بود و اولی دو ساله تنها بودن به معنای واقعی،آخر شب شوهرم میومد خونه و هیچ نقشی نداشت گهگاهی یه خریدی چیزی میکرد اونم یبار از هزار بار

اینو بهت بگم که نشدنی نیست عزیزم

با کالسکه تو دوتاشونو میبردم بیرون،کلا پارک زیاد میبردم بچه ها رو،ولی اینروزا که سوپر مارکتایی که خرید رو میارن دم خونه خیلی زیادن و هایپرا و فروشگاه های زنجیره ای نگران خرید نباش،بیشتر کدوم قسمت زندگیت برات سخته؟

با کالسکه تو دوتاشونو میبردم بیرون،کلا پارک زیاد میبردم بچه ها رو،ولی اینروزا که سوپر مارکتایی که خر ...

خودم مریضم حالم خوب نیست بعد بچم و آوردم دو روز خونه مادرم داد میزنه سرم و توهین و منت از اونور با همسرم حرف میزنم پشت تلفن میگم چرا بابت یه قضیه ای پیش اومده با من مشورت نمیکنی داد زد تو زنی من مرد مگه من زن توام مشورت کنم ،خیلی زیر فشارم دارم له میشم میگم پول ندارم برای خرجی میگه تا ۱۰ ماه دیگه صبر کن برات بفرستم الان نمیشه پدرم به من حقوق نمیده میگم پس چطور خرجی میدی میگه بابام گفته حقوق نداری هر وقت پول خواستی بگو 

با کالسکه تو دوتاشونو میبردم بیرون،کلا پارک زیاد میبردم بچه ها رو،ولی اینروزا که سوپر مارکتایی که خر ...

همسرم از وقتی رفته پیش خانوادش نه زنگ میزنه به من درست حسابی حرف بزنیم نه باهام خوب برخورد میکنه به مادرم میگم میگه تو غلط میکنی چون برادرزادشه😭 

بچم ۴۲ روزشه من همسرم نیست تنهام تا ۷ ماه موندم چطور خرید و اینا برم البته شاید جدا شیم همسرم رفته پ ...

بگو خدایا شکرت که بچه نیستی من ۱۸ سالم بود زایمان کردم بهم گفتن زردی پسرم روی ۱۸ هست باید بستری بشه نزاشتم مادرشوهرم و جاری و همه .. رفته بودن ی شهر دیگه پدرمادرشوهرم فوت شده بود مادرم اومد دقیقا از روزی که زایمان کردم توی بیمارستان تا توی خونه ۳  روز پیشم موند و رفت من ی دختر بچه ۱۸ ساله تنها بودم با همسر ۲۲ ساله ام و ی بچه با زردی بالا که شیر خودم هم نمی‌خورد و بلدم نبودم بهش شیر بدم گفتن توی خونه بزاریتش زیر مهتابی گذاشتیم یادمه آنقدر توی شهر خودم تنها بودم که یادمه پول قرض کردیم برا اجاره مهتابی بزارم بالا سر پسرم گذاشتیم زیر مهتابی پسرم بی‌تابی می‌کرد چون چشماش رو بسته بودم بخاطر نور مهتابی من و همسرم آنقدر تنها بودیم شب تا صبح می‌نشستیم بالا سر پسرم زیر مهتابی نگاش میکردیم و گریه میکردیم الان از اون زمان ۱۸ سال گذشت و بچه سومم هم به تنهایی بزرگ کردم اما این روزا رو آدم نمیتونه فراموش کنه با وجود اینکه بچه ها بزرگ شدن اما محاله فراموش کنم

همسرم از وقتی رفته پیش خانوادش نه زنگ میزنه به من درست حسابی حرف بزنیم نه باهام خوب برخورد میکنه به ...

چه شرایط سختی داری عزیزم،بدون که میگذره این روزا،خیلی فکر و خیال نکن،یعنی الان با این اوضاع سرکار میری؟

خونه ی خودت باید بری که میگی تنهام؟

بگو خدایا شکرت که بچه نیستی من ۱۸ سالم بود زایمان کردم بهم گفتن زردی پسرم روی ۱۸ هست باید بستری بشه ...

هر دو سخته میدونی مادرم هست پدرم هست ولی وقتی میام بهم میگه اتفدر واق واق نکن مگه من سگم ،توهین می‌شنوم،همسرم رفتارش عوض شده ول کرد رفت پیش خانوادش منو تنها گذاشت با یه بچه موندم اینم چند بار مریض شد بردم دکتر تنها خسته شدم کم آوردم ،وفت نمیکنم کاری کنم کم خواب شدم ،همه این مشکلات و دارم باز از اطراف حرف می‌شنوم الانم شدم محتاج دو قرون پولی که پدرشوهرم زنگ بزنم اجازه بده که همسرم پول بده بهم

چه شرایط سختی داری عزیزم،بدون که میگذره این روزا،خیلی فکر و خیال نکن،یعنی الان با این اوضاع سرکار می ...

آره کار میکنم تو خونه دو روز در هفته میرم سرکار از ادل رمیرفتم تنهام خونه خودم با بچم فردا یه کار دارم بعد میرم خونه ام نمیتونم آنقدر حرف بشنوم یا میگن بچه رو ول کن تو خودت برو نباش اینجور میگن بهم ،همسرمم گفت تا ۱۰ ماه دیگه صبر کن باباش اجازه بده پول بفرسته الان میگه زوده ،در حالی که یه تومن بیشتر ندارم گفتم اونم نفرست خودم خرجمون و میدم

2810