2777
2789
عنوان

پدرومادرم فرق میزارن

105 بازدید | 8 پست

اونقدر دلم شکسته از پدر و مادرم که من ۲۱ سالمه متاهلم خواهرم هم نامزده برای من جهاز ارزون قیمت و تا به تا خریدن برای اون بهترین ها رو می‌خرن بخاری خریدن براش ساده هس خانوم نمیپسنده میگه باید از اون پنج میلیون ها بخری سرویس چینی ۲۴ نفره میخاد بخره در حالی که من ۶ نفره دارم فرش خریدن براش ۱۷ میلیون مال منو دست دوم دادن خیلی ناراحتم حرف حرف اونه😭😭😭😭😭اونقدر مادر و پدرم ازش حساب میبرن که نگو الان ظرفهای جهاز منو نگاه کنی همشون لنگه به لنگه هس هیچ چیزش باهم نیس😔😔😔

مینا هستم ۲۱ ساله مامان مبین که ۱۰ ماهشه

شرایط مالی اونموقع.شون رو هم با الان مقایسه میکنی؟

بعدم چرا ناراحتی واسه چیزی که تموم شده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ چیز فرق نکرده همش ۴ ساله من عروسی کردم

خب خودتم حق انتخاب داشتی

مگه خودشون میخریدن؟

۴ سال یه عمره دخترجون بیخیال گذشته شو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چه کار کنم

درس نخوندی ؟

اگر درس نخوندی برو ادمینی یاد بگیر خیلی خوبه 

یا کارهای آرایشی 

یا خیاطی 

ببین هر کاری رفتی برای هر کسی کار کردی پولتو بگیر رایگان اصلا انجام نده 

فقط تا کم سنی کار کن و زرنگ‌ زود دور خودتو با بچه شلوغ نکن 

پدر مادر هر کار کنی بین بچه ها فرق میزارن 

دردش بی پولی نیست که میگید برو کار کن! 

خدا به دل شکسته شما آرامش بده خواهرم.

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد.