2777
2789
عنوان

گهواره برقی گرفتم برا سیسمونی حالم خیلییییییی بدههههه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست

من یک هفته دیگه سزارینمه اما هنوز گهواره نخریدم 

میخوام از این چوبی ها که تا ۵ سال تخت هم میشن بخرم ولی ۱۰ تومن باید باشه دقیق نمیدونم ، اصلا نمیدونم خوبه یا تبلیغه

یه فروشنده ای گفت تبلیغه باور نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هوف چیکار کنم اخه تعویض کنم چی بگیرم بجاش

ننو بگیر به نظرم گهواره برقی فقط یه چیز چشم پر کن باشه

من هنوز دنبال خرید نرفتم ولی دوست دارم بگیرم و اکثرا میگن کارایی خاصی نداره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هوف چیکار کنم اخه تعویض کنم چی بگیرم بجاش

من تاب گهواره ای خریدم .یعنی دعا میکنم به جون کسی که اختراعش کرده.فکر کن ۲۴ ساعت دخترم هی بغلم بود ولی اینو که خریدم راحت میزاشتم توش تکون میدادم میخوابید میرفتم به کارم می رسیدم تا ۱سال هم ازش استفاده کردم هم تاب بود هم ننو.۲سال پیش ۲۵۰ هزارتومن گرفتم الانم فکر کنم ۶۰۰ اینا میشه واقادبرای من کاربردی بود

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

ناراحت چرا به موقش استفاده میکنی کیف میکنی 

کریر هم میگن بدرد نمیخوره من گرفتم تا وقتی که لازم بود خیلییی بدردم خورد تو ماشین تو خونه میگفتم کاش قشنگ هزینه میکردم بهترشو میگرفتم

شاید چون استفاده نکردن میگن

الان دارم نظرات و میخونم به نظرم درست میگن و بیشتر جنبه تزئینی داره و زیاد با کار نمیاد و بعد بچه بهش عادت کنه ترک دادنش بدتره

از طرفی گهواره دستی ام مشکلات خودشو داره که باید یکی باشه هی تکون بده

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا من یه تشک خودم گذاشته بودم این ور اون ور تاب وقشنگ پوشونده بود راحت میخوابید .وقتی زمین میخوابید زود بیدار میشد ولی تو این نزدیک ۲ساعتم میخوابید .

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
والا اینجور که بقیه میگن کلا از چشمم افتاد

من خودم نگرفتم میزاشتم تو کریر رو سرامیک هی تکون میدادم اروم میشد اگه داشتم کارم راحتر بود

یکی دیدم دوقلو داشت چهار ماهگی اینا تازه گرفت یکیشونو میزاشت توش راضی بود

اخه چی بگیرم بجاش

اگه امکان تعویضش هست،لباسهای سایز بزرگتر بگیر.یا اگه تخت نداره،تخت بگیر که تا سه چهارسالگیش به درد بخوره.وسیله بچه که زیاده خیلی چیزها میتونی بجاش بگیری

خدایا بی نهایت شکرت
2810