2777
2789
ممنونم عزیزمفعلا ک خیلیی ناامیدم تازه امسال دانشگاهم باید برملطفا اسی امشب برام دعا کنخیلی وقته نسبت ...

عزیزممم اصن ناراحتش نباش من کاملا دروکتون میکنم ولی یچیزیو مطمئنم اون جایی ک مال تو باشه قطعا توی اون جایگاه قرار میگیری کنکور امسال قبول نشدی سال دیگ اوهه من آدم میشناسم چندسال پشت. کنکور موندن تا دندانپزشکی قبول شدن توکلت بخدا باشه مطمئن باش خدا برای بنده هاش کم نمیخواد❤️🫂

عزیزممم اصن ناراحتش نباش من کاملا دروکتون میکنم ولی یچیزیو مطمئنم اون جایی ک مال تو باشه قطعا توی او ...

ممنونم عزیزم ازت

امیدوارم زودتر بتونم خودما سرپا کنم

تو ظاهر خیلی نشون نمیدم ک خونوادم بهم نریزن ولی خب تو دلم خونه

خستگی تلاشام به تنم مونده

لطفاا برام دعا کن خود خدا بغلم کنه

من تو این راه خیلیی تنهام هیشکی رو ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ازتامیدوارم زودتر بتونم خودما سرپا کنمتو ظاهر خیلی نشون نمیدم ک خونوادم بهم نریزن ولی خ ...

ی چیزی بهت بگم؟من برا کنکور ۹۹ بودم انقد خوب درس میخوندم خدا میدونه حتی یادمه کرونا گرفتم بازم با اون حال بدم درس خوندم شبا خوابم میومد آب میریختم به بدنم خوابم نبره خیلی سختی کشیدم اما وقتی رفتم سر کنکور شرایط چرخید اصن استرس زیاد بعد کنکور تا سال قبلش نسبتا راحت تر بود ولی کنکور اون سال وحشتناک هرجوری شد نشد ک بشه من چیزی ک حق بود قبول بشم ی چیزی قبول شدم ک اصن درسم نمیخوندم میشد قبول شد ولی وقتی وارد دانشگاه و رشته ام شدم دیدم واقعا مصلحتم این بوده و خودم خبر نداشتم اینارم بهت گفتم بدونی قرار نیس هممون قد تلاشمون مزد بگیریم گاهی خدا یجور دیگ برامون جورچین زندگی رو چیده❤️

ی چیزی بهت بگم؟من برا کنکور ۹۹ بودم انقد خوب درس میخوندم خدا میدونه حتی یادمه کرونا گرفتم بازم با او ...

اره قشنگ درک میکنم تلاش کردن و نرسیدن چه طعمی داره

ولی خب میدونی از یه طرفم میگم ای کاش اگ قسمتم نیست مهرش از دلم بره بیرون

چون اینجوری خیلییی دارم اذیت میشم

حالا یکم صبر میکنم ببینم چی پیش میاد برام

2805
اره قشنگ درک میکنم تلاش کردن و نرسیدن چه طعمی دارهولی خب میدونی از یه طرفم میگم ای کاش اگ قسمتم نیست ...

عزیزدلم برو برا خودت ی هدیه زیبا بخر چون تمام تلاشتو کردی منم الان بهت ی خسته نباشی جانانه بهت میگم گل دختر😍

ناراحتش نباش هرچی دلت میگه گوش کن اگ میگه پشت کنکور بمون اکی بمون اگه میگ برو دانشگاهم برو دانشگاه بعنوان کسیک حداقل ۳یا۴سال ازتون بزرگتره میگم اوه بیای دانشگاه انقد سطح دغدغه ات عوض میشه ک حتی دیگ ناراحت اینم نیستی ک چرا فلان رشته رو قبول نشدی بعدشم گاهی توی نرسیدنا ی لذت و ی نتیجه خوبی هست ک توی رسیدنا نیست ناامیدم نباش منم از راه دور بهترین هارو از خدا برات میخوام ی موفقیتی ک همراه سطح درآمد عالی و لذت شغل دلخواهت باشه موفق باشی قشنگم❤️🫂

عزیزدلم برو برا خودت ی هدیه زیبا بخر چون تمام تلاشتو کردی منم الان بهت ی خسته نباشی جانانه بهت میگم ...

قربونت عزیزم ممنونم از لطفت

من متولد ۸۲ هستم قبلا دانشجو پرستاری بودم ولی یه شهر دیگ کنکور دادم ک به هدفم برسم اما خب نشد امسالم میخواستم روزانه بیارم ولی چون محرومیت داشت نزدم و ازاد شهر خودم آوردم

بحثم شروع از صفر نیست میگم ای کاش چیزی ک دوست داشتم رو بعد از تلاش و صبری ک کردم شروع میکردم

ای کاش امشب تو اتاق تنها بودم و میتونستم حسابی گریه کنم

...

بازم ازت ممنونم زیبا

ممنونم عزیزمفعلا ک خیلیی ناامیدم تازه امسال دانشگاهم باید برملطفا اسی امشب برام دعا کنخیلی وقته نسبت ...

ببین بخدا اونچیزی که اصلا فکر نمیکنی بشه آنقدر بهت نزدیکه که اگر بفهمی چقدر در دسترسه شوکه میشی ناامید نباش رفیق ایکاش این جو آدم فضایی و نخبه بودن پزشک ها ایجاد نمیشد بچه ها اینقدر استرس نکشن بهترینم بهترین ها برات اتفاق بیفته رفیق❤️

مبارکه🥳🥳🥳ترس چرا؟! منم زاهدان پزشکی قبول شدماصلا ترس نداره اتفاقا مردمش بسیار ناموس پرستن از نظر ...

البته من قراره مهمان بگیرم بیام تهران اگر نشد کرج انشالا ولی حتما یه ترم باید برم اونجا 

ببین بخدا اونچیزی که اصلا فکر نمیکنی بشه آنقدر بهت نزدیکه که اگر بفهمی چقدر در دسترسه شوکه میشی ناام ...

ممنونم عزیزم ازت

میدونی اصلا جو جامعه و اینا برام مطرح نیست من با دوستاییم ک پزشکی میخونن در ارتباط نیستم خیلی

پزشک و اینام اطرافم نیست ک بگم تحت تاثیر اونا هستم

خانوادمم اصلا بهم اجبار و اینام نمیگن کلا من رو ازاد گذاشتن برای تحصیل حتا تا حدودی مخالف پشت کنکور موندن من هستن ولی خب یه حسرت قلبی دارم

واقعن هم امسال تلاش کردم ولی خب نشد

و خستگی این تلاش ها تو تنم مونده

نمیدونم شاید به قول شما بهش نزدیک باشم ولی خب میدونم ک واقعاا خسته شدم یه جورایی امیدم ناامید شده