2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منمم پزشکی ایرانشهر قبول شدم خیلی میترسمم🥺

سلام عزیزم. تبریک میگم. به هر حال هر جایی آدم بخواد بره واقعا ترس داره ولی خب بهت حق میدم. منم الان حس مثبتی ندارم سعی میکنم خودمو وفق بدم. باز زاهدان مرکز استانه با خودم میگم شاید بهتر باشه اوضاع

سلام من زاهدانیم،امنیت داره و هر شهری خوب و بد داره

امکانات اوکیه و دانشگاه زاهدان هم یکی از دانشگاهای خوبه

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2805
سلام من زاهدانیم،امنیت داره و هر شهری خوب و بد دارهامکانات اوکیه و دانشگاه زاهدان هم یکی از دانشگاها ...

خب میشه یکم از بدی هاش بگی یکم آماده باشممم. بله دیدم زده دوازدهمین دانگاه علوم پزشکی برتر کشور. امیدوارم همه چیز خوب پیش بره

خب میشه یکم از بدی هاش بگی یکم آماده باشممم. بله دیدم زده دوازدهمین دانگاه علوم پزشکی برتر کشور. امی ...

بالا شهر باشی بدی خاصی نداره

پایین شهرش هم خوبه ولی ن اونقدرا 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
دانشگاه بالاشهره یا پایین 😂

خیابان دانشگاه زاهدان بالاخره زاهدان عالیه

زاهدان کلا دانشجو تحصیلکرده زیاد داره

بازار و جنس خارجی هم که دیگه تا دلت بخواد

همه چی پارچه و خوراکی و آرایشی و کفش و لباس و .... همه چی خارجی و عالی

از نظر امنیتم خیالت راحت خود زاهدان امن هست مرکز استانه

خیابان دانشگاه زاهدان بالاخره زاهدان عالیهزاهدان کلا دانشجو تحصیلکرده زیاد دارهبازار و جنس خارجی هم ...

آقا عالی، واقعا خیالم را راحت کردید 🤍

دستت درد نکنه عزیزم

از لحاظ امکانات و اینا چطوره اونجا ؟ یا مرکز خریدا ایناها؟ امنیتم شنیدم اوکیه و خیلی وضعیت بد نیست د ...

از لحاظ خرید عالیه حتی محصولات خارجی میاریم از اونور فروشگاه مثل بقیه شهرستان ها داره 

2810