2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید شما زهدان زندگی میکنید؟من دانشگاه زابل قبول شدم میخواستم ببینم اون شهر از نظر امنیتی خوب ...

سلام گلم قبولی تون رو تبریک میگم🌹

بله من زاهدان زندگی میکنم زابل هم بخاطر اینکه مادربزرگام و یه سری فامیلامون هستن رفت و امد داریم 

راستش شهر کوچیکیه خیلی امکانات خاصی انتظار نداشته باشین ولی مردم خوب و خونگرمی داره 

دانشگاهشم خوبه فک میکنم ولی درکل 

زاهدان هم ک عالی هم امنیت خوب هم دانشگاه اصلیش سیستان و بلوچستان  عه که قطب علمی جنوب شرقه من چون رشته مدنظرمو اینجا نداشت شهرای دیگه زدم..

درکل ولی میگم زابل امنیت داره از اون جهت مشکلی نیس ولی برای دانشجو بودن شهرای کوچیک یکم سختی داره دیگه بازم موفق باشی عزیزم تشریف اوردی استان ما قدمت سر چشم زاهدانم اومدی حتما چهارراه رسولی برو 😍🌹

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
سلام من توی ی پستی براتون کامنت گذاشتم‌ تاپیک بسته شد منم دانشگاه تهران قبول شدم به همین خاطر ازتون ...

سلام گلم قبولیت مبارک باشه منم تازه قبول شدم منتظرم برای ثبت نام اطلاعیه بدن

اره راه که دوره ولی من از قبل خانوادم میدونستن احتمال خیلی زیاد تهران اصفهان شیراز قبول میشم و انتخاب رشتمم کلا همین سه تا شهر بود که تهرانو اوردم و مشکلی نداشتن .

خواهر بزرگمم پارسال لیسانسشو گرفت اون اصفهان درس میخوند تجربه شو داشتن دیگه برای منم سخت نگرفتن گفتن هر شهری خودت دوس داشتی بزن

شمام که شهر به این خوبی قبول شدی رشتتم اگر دوس داری باهاشون صحبت کن اولش سخته ولی کم کم هم خودت راه میوفتی و عادت میکنی اونام کنار میان🌹

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
سلام گلم قبولیت مبارک باشه منم تازه قبول شدم منتظرم برای ثبت نام اطلاعیه بدناره راه که دوره ولی من ا ...

عزیزم انشالله موفق باشی💞

خانواده منم مشکلی ندارن زمان انتخاب رشته هم بهشون گفتم تمام شهر هایی که انتخاب کردم رو ولی دوست داشتن نزدیک تر بیوفتم ما اصفهان هستیم

عزیزم انشالله موفق باشی💞خانواده منم مشکلی ندارن زمان انتخاب رشته هم بهشون گفتم تمام شهر هایی که انت ...

ممنون عزیزم توهم همینطور💕💕

خب پس مشکلی نیس دیگه عیب نداره اصفهان تا تهرانم اونقد دووور نیس خوبه بازم 

تجربه خوبی میشه برات برو حالشو ببر کم کم عادت میکنن خانوادتم 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

سلام عزیزم

اون یکی تاپیک پر بازدید پیام دادم که قفل شده درمورد ازمون عملی طراحی لباس گفتید که ازمون عملی شرکت کردی منم دیپلم انسانی  دارم  ولی دارم دوره های طراحی لباس رو اموزشگاه میبینم ولی میخوام کنکور هم شرکت کنم برم دانشگاه ولی از ازمون عملییش میترسم میشه یکم درمورد ازمون عملی بگی چطوره اخه میگن باید نقاشی بلد باشی موضوع های که میدن باید نقاشی بکشی یا کسی که طراح لباسه فقط لباس طراحی میکنه توی ازمون عملی ؟؟ 

ببخشید همش سوال میپرسم اخه هیچکس نیست راهنماییم کنه شماکه تجربشو داشتی ممنون میشم راهنماییم کنی💓