2777
2789
عنوان

خسته ام بعد از دوبار ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست
خدا کنه طبیعی باردار بشی.البته خودم دل شکسته و ناامیدم. همسن توام ولی حتی قسمتم نشد ازدواج کنم.

😕انشالله خبرای خوبی برات تو راهه 

همکارم ۴۳ ساگلی ازدواج کرد و بلافاصله دوتا دختر و پسر خوشگل و توپول به دنیا اورد به فاصله ی کم الان مدرسه میرن نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا باید بگیرم

اوابوست و فرتیل اید از داروخونه...جینسینگ از عطاری..ژل رویال از زنبور دار بگیر فقط حواست باشه ارزون بهت ندن که تقلبیه..من خودم بعد ۴سال با قرص کوکیوتن و دی اچ ای آ و ویتامین دی و ژل رویال و جینسینگ و لتروزول باردار شدم.. شوهرمم قرص تقویتی خورد...ماه آخری که رفتم سونو گف تخمدانت نسبت به دفعه قبل که اومدی سونو بهتر شدن و من دقیقا همون ماه باردار شدم ...ولی خب به‌ خاطر زایمان زودرس دخترم نموند..اینماه دوباره همینا رو خوردم و توی اقدامم  دعام کن ان شاالله باردار بشم خبرت کنم 

😕انشالله خبرای خوبی برات تو راهه همکارم ۴۳ ساگلی ازدواج کرد و بلافاصله دوتا دختر و پسر خوشگل و توپو ...

ممنون از دعای خیرت. ولی من دیگه ذوقی ندارم.

راستش دیگه اعتقادی به دعا ندارم ولی آرزو میکنم به زودی مامان بشی.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
اوابوست و فرتیل اید از داروخونه...جینسینگ از عطاری..ژل رویال از زنبور دار بگیر فقط حواست باشه ارزون ...

انشالله باردار میشی یه بار شدی بازم باردار میشی نگران نباش

ممنون از دعای خیرت. ولی من دیگه ذوقی ندارم.راستش دیگه اعتقادی به دعا ندارم ولی آرزو میکنم به زودی ما ...

میفهمم چی میگی ... آدمش که بیاد چنان ذوقی تو دلت به وجود میاره 

صبر کن ...

انشالله باردار میشی یه بار شدی بازم باردار میشی نگران نباش

ممنون قشنگم دعا کن این دفعه باردار شدم بمونه خیلی سخته تا ۶ماه بری و نمونه 😭😭کاملا درکت میکنم چقد عذاب کشیدی...ببین عزیزم مطمئن باش تخمدانت و وضعیت از من بدتر نیس من خیلی تنبلی داشتم شدید و پریود داغون و لک بینی ولی اینا رو خوردیم باردار شدم 

علت سقط رو نفهمیدی چی بوده؟منم سقط داشتمقلبش تشکیل نشد برا من

اولی مشکل داشت قلبش وایساد 

دومی اصلا نمیدونم چرا تمام ازمایشارو دادیم هیچ مشکلی نداشت

ممنون قشنگم دعا کن این دفعه باردار شدم بمونه خیلی سخته تا ۶ماه بری و نمونه 😭😭کاملا درکت میکنم چقد ...

چقدر سختی کشیدی 

میفهمم 

دلت اینبار شاد میشه کوچولوت بغل میکنی

چقدر سختی کشیدی میفهمم دلت اینبار شاد میشه کوچولوت بغل میکنی

عزیزززم فدات شم ان شاالله شماهم دلت شاد بشه..این چیزایی گفتم بخور ضرر نمیکنی شاید خواست خدا بوده امشب اینارو بهت بگم خیلیییی امیدوارم با این داروها جواب بگیری...اگر دوست داشتی خصوصی بهم پیام بده تا در ارتباط باشیم تا موقعی که باردار بشیم..نمیدونم چرا انقد حس خوبی بهت دارم

2810