2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10718 بازدید | 1143 پست
سلام نمیشه خوب ایمیل میخاد که یادم نمیاد چی بوده راه دیگه نداره ‌؟ 😔

ایمیل نمیخواد شماره ای که عضو بودین رو میدین و درخواست وصل میکنین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_5 سلام عزیزم خصوصی پیام دادم نگاه نکردیسرچ سایت کی درست میشه خیلی گذشته درست نشده

سلام فعلا معلوم نیست خصوصیم هم گاهی باز نمیشه به سختی باز میشه اگر خیلی خصوصی نیست همین جا بگین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

سلام شب تون بخیر ☘️ نام کاربریم تگ نمیشه .

و اینکه وقتی پستم لایک میشه اصلا نشون نمیده .

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
@niniyar_5 سلام عزیزم خصوصی پیام دادم نگاه نکردیسرچ سایت کی درست میشه خیلی گذشته درست نشده

سلام

از اول آبان این طوره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام فعلا معلوم نیست خصوصیم هم گاهی باز نمیشه به سختی باز میشه اگر خیلی خصوصی نیست همین جا بگین

سلام

تگتون کردم عکس های یکی از کاربران رو پاک کنین اما نیومدین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلاماز اول آبان این طوره.

عزیزم خیلی وقته این طوره اول سرچ 24 و اعت پیش نبود الآن هفته پیش و ماه پیش هم نیست

ماه پیش ناقصه هفته پیش هم کلا نیست

خیلی طول کشیده برای درست کردنش ، سایت واقعا مشکلات زیادی پیدا کرده ، امیدوارم ارجاع بدین و حرف ها منتقل بشه

عزیزم خیلی وقته این طوره اول سرچ 24 و اعت پیش نبود الآن هفته پیش و ماه پیش هم نیستماه پیش ناقصه هفته ...

آره یادمه از آبان این جور شد.

اول ۲۴ ساعت پیش خراب شد.

بعد هفته ی پیش.

الان هم ماه پیش از نظر من کار نمی کنه ❗️ مثلا فردی امروز تاپیک بزنه اگر بازه رو روی یک ماه پیش بگذاریم اصلا توی لیست نمیاد.

مثل این شده که این تاپیک ها گم شدن ❗️

آره یادمه از آبان این جور شد.اول ۲۴ ساعت پیش خراب شد.بعد هفته ی پیش.الان هم ماه پیش از نظر من کار نم ...

دقیقا عزیزم

اون تاپیک هایی که الآن زده میشه تو ماه پیش نمیاد و اونایی که تو سرچ ماه پیش هستن مال قبل از خراب شدن سرچ هست

دقیقا عزیزماون تاپیک هایی که الآن زده میشه تو ماه پیش نمیاد و اونایی که تو سرچ ماه پیش هستن مال قبل ...

من چند باری پایین صفحه تماس با ما و نی نی یار گفتم.

ممنون ازت عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

2810