2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 1150 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگر نی نی یار سه برگردونده چون کاربرا گزارش زدن و اینو هم چون کاربرا گزارش نمیزنن

😂چرا اینقدر ناعدالتیه

آقا میشه همین یه بار رو برش گردونید اگه گزارش  زدن دیگه بخیالش میشم❤

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

😂چرا اینقدر ناعدالتیهآقا میشه همین یه بار رو برش گردونید اگه گزارش زدن دیگه بخیالش میشم❤

لینک دارین؟ دیگه کار خود کاربراست وگرنه این تاپیک خرابها شانس دارن گزارش بخوره یه دونه حتی من می بندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
لینک دارین؟ دیگه کار خود کاربراست وگرنه این تاپیک خرابها شانس دارن گزارش بخوره یه دونه حتی من می بند ...

نه لینک ندارم😢

😂برم با دو اکانت دیگه گزارش بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

سلام عزیزماخه چون قبلن شما واس من به نی نی یار گفتین درست کرد فک کردم منم بگم درست میشه

اخه چند بار من دوستان گفتن که فلانی تگ نمیشه درست کردم طرف امد شاکی شد چرا درست کردی من خودم از قصد طوری عضو شدم که تگ نشم درست کن عین قبلش بعد حالا رفتم اسمشو برگردونم دیدم نمیشه یکی عضو شده اون اسم رو برداشته برای همین فقط به درخواست خود کاربر انجام میدم حتی بگن خودش راضیه هم انجام نمیدم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نه لینک ندارم😢😂برم با دو اکانت دیگه گزارش بزنم

فعال کردم ولی شانس اوردین در مورد مسائل قانونی هر تاپیک و بحثی سیاسی میشه قانون دین قانون کشور معمولا بحث سیاسی میشه و استاتر هم لغو میشه بهتره این تاپیک ها رو نزنین 

فعال کردم ولی شانس اوردین در مورد مسائل قانونی هر تاپیک و بحثی سیاسی میشه قانون دین قانون کشور معمول ...

ممنون❤

درسته دیگه اعتقادمو اینجا نمیگم😂😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزماخه چون قبلن شما واس من به نی نی یار گفتین درست کرد فک کردم منم بگم درست میشه

آره قبلا این کار رو می کردن.

من هم قبلا زیاد به نی نی یار می گفتم اما از یک زمانی به بعد نی نی یار دیگه این کار رو نمی کنه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
اخه چند بار من دوستان گفتن که فلانی تگ نمیشه درست کردم طرف امد شاکی شد چرا درست کردی من خودم از قصد ...

بعله درسته خیلی ممنون عزیزدلم وقتتون گذاشتید و توضیح دادید❤️❤️🌷🌷

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

آره قبلا این کار رو می کردن.من هم قبلا زیاد به نی نی یار می گفتم اما از یک زمانی به بعد نی نی یار دی ...

بعله درسته‌مرسی عزیزدلم🌷🌷

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بعله درسته‌مرسی عزیزدلم🌷🌷

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلاموقتتون بخیرمن میخواستم اسم‌کاربریمو عوض کنم میشه کمکم کنید

سلام تغییر اسم اصلا و ابدا نداریم