2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10808 بازدید | 1146 پست
خواهر الان شیفته دیگه نوشتی روزای عادی از ساعت ۵بعداز ظهر

@niniyar_1    فقط مسئول حذف تاپیک هستن.

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش مثل قیل بود تعلیقات لطفا برگردونید به قبل !

آره ای کاش مثل قبل بود.

چه قدر رضایت داشتن کاربران.

آن تعلیق قبل هم هیچ تاپیکی پاک نمی شد اما کاربران خیلی خیلی رضایت داشتن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
آره ای کاش مثل قبل بود.چه قدر رضایت داشتن کاربران.آن تعلیق قبل هم هیچ تاپیکی پاک نمی شد اما کاربران ...

کاش برگرده مثل قبل و چند تا اپشن دیگه به سایت اضافه کنن مثل اینکه حذف تایپک دست خودت باشه یا میتونستی دلیت بزنی کلا و دوباره بیای 

یه تازه عروس هسدم🧚🏼‍♀️✨️

سلامعدد اسمشون اگر فارسی باشه بیشتر وقت ها توی لیست نیست و تگ نمیشه.مثلا رکسانا۱۴۰۰ رو من هم نمی تون ...

عزیزم بقیه اسامی چی؟

این نکته ای که گفتید رو اطلاع داشتم دستتون درد نکنه

هورا۱۴۰۰ رو قبلا میشد تک کنما الان نمیشه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کاش برگرده مثل قبل و چند تا اپشن دیگه به سایت اضافه کنن مثل اینکه حذف تایپک دست خودت باشه یا میتونست ...

👌👌👌

کاش برگرده مثل قبل و چند تا اپشن دیگه به سایت اضافه کنن مثل اینکه حذف تایپک دست خودت باشه یا میتونست ...

کاش رسیدگی کنن و گرنه چجوری یکی یکی به حذف تایپکای این همه کاربر رسیدگی میکنن؟

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

عزیزم بقیه اسامی چی؟این نکته ای که گفتید رو اطلاع داشتم دستتون درد نکنههورا۱۴۰۰ رو قبلا میشد تک کنما ...

رکسانا1400 ❌️

س۱۳۶۷ ❌️

houra1400 ❌️

yas76۱۱ ❌️

maral_99 ❌️

_بهاره_ ❌️

@بانو113    

ادمین سایتم

نی نی یار تو رو خدا منم نی نی یار کنید خیلی پول لازمم بخدا😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2810