2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 11362 بازدید | 1206 پست
قسمت پیام هاست چجوری گزارش بزنم

نباید درخواست دوستی کسی رو قبول کنین چه خانم چه اقا فقط در صورتی درخواست قبول کنین که طرف رو کامل بشناسید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
وای نی نی یار خوب شد این تاپیک رو دیدم میشه اسم منو درست کنی؟ فرشته ۳۹ تگ میشه ولی اون من نیستم🤦‍♀️ ...

فعلا مشکل فنی داره نمیشه درست کرد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید درخواست دوستی کسی رو قبول کنین چه خانم چه اقا فقط در صورتی درخواست قبول کنین که طرف رو کامل بش ...

کاربری مرد رو من قبول نمیکنم چندساله اینجام فقط دو تا دوست دارم اینم چون با فکر کردم یه کاربر دیگه هس که باهاش حرف زده بودمه توی اسکرینمم شک کرده بودم همونه برا همین ازش پرسیدم تو کدوم تاپیک خرف زدیم. زده بود زن شک نکردم 

ینی الان من مقصرم که یه نر اومده مزخرف گفته؟! نباید تعلیق بشه همچین آدمی؟

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام عزیزم خسته نباشی 

عزیزم من مشکل دارم توی نی نی سایت و هرچی سرچ می کنم سیاست بالا نمیاد منظورم سیاست های زنونه هس 

و اینکه می بینم تاپیک هایی با این موضوع زدن ولی وقتی سرچ می کنم بالا نمیاد خواهش می کنم درستش کنید 

نباید درخواست دوستی کسی رو قبول کنین چه خانم چه اقا فقط در صورتی درخواست قبول کنین که طرف رو کامل بش ...

واقعا جالبه حتی رسیدگی نمیکنین کدوم کاربره یه کاربر مرد که خودشو زن جا زده معلوم نیس تو تاپیک چن نفر رفته و مزخرفاتی برای ارضای روحی خودش گفته. اگه سیاسی بود با سرعت نور تعلیق میکردین. از یه کاربر هم نمیگذرین 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡