2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10704 بازدید | 1143 پست
چرا انقدر کش میدین؟ همون موقع تعلیق شده بود تازه ازاد شده

من کش میدم😐این کار بهم فحاشی کرده اولین بارشم نیست بجز من بقیه کاربرا هم ازش شاکی بودن

ینی چون ازاد شده دیگه میتونه هر توهینی کنه؟ شما میگی جواب فحاشی رو ندیم به شما بگیم اینم نتیجش 

لطفا بگید ما چیکار کنیم منی ک کاری به کسی ندارم بهم فحاشی شد جوابشو دادم من تعلیغ شدم دقیقا توسط همین کاربر بعد الان این توهین کرده من لال شدم جواب هم ندادم میگید من کش میدیم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا تعلیغش کنید نمیدونم چرا طرفداری این کاربرو میکنید حالا اگه من بودم ک صد بتر تعلیغم کرده بودین و ...

عادل

اینی ک تا ازاد شده باز فحاشی کرده بهتره تعلیغ داعم بشه بیخود میکنه فحاشی میکنه

لطفا تعلیغش کنید نمیدونم چرا طرفداری این کاربرو میکنید حالا اگه من بودم ک صد بتر تعلیغم کرده بودین و ...

عزیزم آروم باش نی نی یارنگاه میکنه پستشو میبینه . الان عصبی هستی هی پشت سرهم پست میزاری . احتمالا تازه تعلیق شده بوده بازدوباره فحش داده چون تاپیکش براقبله پستش برا امروز.

سلام .بنظر ایشون درست میگه .تاپیکش براقبله پستش براامروز صبح .

سلام بله ولی الان یه مدت طولانی هست این دو کاربر با هم دعوا دارن و هیچ کدوم هم کوتاه نمیان چون ایشون میره تو تاپیکش پست میذاره وقتی تعلیق بوده حالا ازاد شده جواب داده پست ایشون رو ببینین روزی که اون کاربر تاپیک زده همون روز تعلیق شده فرداش ایشون پستی که گذاشته رو ببینین مقصر هر دو هستن که هیچ کدوم کوتاه نمیان

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام بله ولی الان یه مدت طولانی هست این دو کاربر با هم دعوا دارن و هیچ کدوم هم کوتاه نمیان چون ایشون ...

آهان درسته اینجا بعضی کاربرا مدام باهم دعوا میکنن بایدیکیشون کوتاه بیان که نمیان .ببخشید من نباید دخالت میکردم عذرمیخوام.

لطفا یا اکانتم دیلیت شه یا همه تاپیکاا

حذف اکانت نداریم فقط لغو داریم همه چی میمونه کاربریتون باز میمونه حتی میتونید واردش بشید برای حذف تاپیک هم باید به نینی یار یک تو خصوصی پیام بدید روزهای زوج و یک لینک بدید پاک کنن

لغو کنم؟ 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام خسته نباشید منم این مشکل رو دارم

سلام فعلا مشکل فنی داره اول باید مشکل فنی رفع بشه تا بتونم درست کنم

2810