2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 1150 پست
سلام بچممممحالت چطوره 😭🙂قربونت برم که هنوز یادت بود 😭😭😭من بعد از چندین روز تلاش متوالی بالاخره ...

سلام اونی قشنگممم

اتفاقا میخواستم تو دت دت بگردم اخرین پیامت و پیدا کنم حالت و بپرسم ، چون تگ ک نمیشی باید ریپ بزنم😭😂

قربونت برم ت چطوری ؟

خدانکنههه ، بگو تگت و درست کنه راحت بشیم😭😂 ، واسه نغمه رو درست کردیم ت موندی فق😭😂

خب خداروشکر ب سلامتیییی

موفق باشیییی 

وای خسته نباشییی😭😂

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

سلام خسته نباشید میشه تاپیک منو برگردونین خودتون گفتین که اگه بعدا بخواییم برمیگردونین♥️🌹

سلام فعال شد 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ملکه455منم     درست کردم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام اونی قشنگممماتفاقا میخواستم تو دت دت بگردم اخرین پیامت و پیدا کنم حالت و بپرسم ، چون تگ ک نمیشی ...

واسم نوتیف اومده بود ک تگم کردی

فک کنم درست شده

یه بار امتحان کن 😁😂

اگه درست نشده درخواست بدم

فدات بشممممممم 🙂❤️

واسم نوتیف اومده بود ک تگم کردیفک کنم درست شدهیه بار امتحان کن 😁😂اگه درست نشده درخواست بدمفدات بشم ...

عه جدیی

ن درست نشده ابی نمیشه 

@گلی_در_هاگوارتز ، نگا نمیشههه 

اره بگو درست کنه 

خدانکنههه

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

@گلی_در_هاگوارتز    اسمتون رو درست کردم

عه جدیین درست نشده ابی نمیشه @گلی_در_هاگوارتز ، نگا نمیشههه اره بگو درست کنه خدانکنههه

الان درست کردم

سلام نی نی جان خسته نباشید

کاربر ۰۰۱۰ نمیشه تگ‌کرد میشه این کاربر درست کنید

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

سلام فعال شد

سلام

این تاپیک رو ببینین.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14719980

🟣 مثل این که استارتر در مورد یک کاربر صحبت می کنن که میره توی خصوصی و میگه چله می گیرم.

🔵 یک کاربر هم توی همون تاپیک گفته که به آن هم پیام داده.

🔴 چند وقت پیش هم یک کاربر من رو تگ کرد و این عکس رو فرستاد که آن کاربر خصوصی این کاربر هم رفته:

⬇️

❌️ گستره ی فعالیت های این کاربر زیاد شده ❗️

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.