2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10875 بازدید | 1150 پست
مشکل دیگه ای که هست اینه که به روز رسانی سایت کند شده.یعنی سه چهار دقیقه یک بار باید کلید f5 رو بزنم ...

سایت سرعتش عالیه رفرش خرابه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
چند روز دیگه میشه ۴ ماه که این اتفاق افتاده:🔴🔴🔴 روز ۵ تیر ۱۴۰۳ ⬅️ بدون وارد شدن به کاربری نمیشه ت ...

بدون وارد شدن نمیشه سرچ کرد رو از قصد این کارو کردن هر کس کاربری نداره نتونه تو سایت سرچ کنه 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون وارد شدن نمیشه سرچ کرد رو از قصد این کارو کردن هر کس کاربری نداره نتونه تو سایت سرچ کنه

خیلی بد شده این طوری.

قبلا خیلی وقت ها اصلا وارد کاربریم نمی شدن.

آن طور رو بیشتر دوست داشتم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خیلی بد شده این طوری.قبلا خیلی وقت ها اصلا وارد کاربریم نمی شدن.آن طور رو بیشتر دوست داشتم.

به نفع کسانی هست که تاپیک خانوادگی دارن خود کاربرا درخواست داده بودن و تعدادشونم زیاد بوده که عملی کردن چون میگن کسی کاربری نداره میاد سرچ میکنه تاپیکهامون رو پیدا میکنه هر چند تو گوگل هست ولی تو سایت واسه امنیت بیشتر این کارو کردن

توروخدا حساب کاربری منو کامل حذف کنید

حذف کامل نداریم فقط تعلیق داریم همه چی می مونه کاربریتونم باز می مونه حتی میتونین واردش بشین لغو کنم؟

حذف کامل نداریم فقط تعلیق داریم همه چی می مونه کاربریتونم باز می مونه حتی میتونین واردش بشین لغو کنم ...

تعلیق دائم ندارین؟ 

مثلا چجوریه ینفر فحش میده دائم بن میشه

ونک زندگی میکنم. تامام
تعلیق دائم ندارین؟ مثلا چجوریه ینفر فحش میده دائم بن میشه

نه قبلا اینطوری بود الان دیگه نیست

به نفع کسانی هست که تاپیک خانوادگی دارن خود کاربرا درخواست داده بودن و تعدادشونم زیاد بوده که عملی ک ...

🟢 تعداد کسانی که درخواست حذف تاپیک توسط خودشون رو داشتن بیشتر بود اما عملیش نکردن.

🟧🟥 با این کار به نظرم تعداد کاربران رو خیلی کمتر کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلامآره پروفایل بعضی کاربران این جوری شده.

درست شد

سلام پروفایل منم بازنمیشه وهمون صفحه سفیده میاد ممنون میشم رسیدگی کنین🌺

سلام درست شد

درست شد

نه هنوز نشده.