2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10704 بازدید | 1143 پست
ممنون عزیزم😍♥️

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یار یک تاپیک دیگه سوال پرسیدم جواب ندادین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام نینی یار عزیز

من گاهی چله زیارت هارو برمیدارم و باید دوستامو تک کنم

اما گاهی بعضیا اصلا تک نمیشن 

تعدادشون گاهی زیاد میشه باید چیکار کنم 

این موضوع خیلی اذیتم میکنه

تو تاپیک میکرو ۹۴ چله میزارم

دعای_توسل#  

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام

ایشون هم اسمشون تگ نمیشه.

خودشون می خواستن درست بشه.

ملکه455میباشم

ممنون

سلامایشون هم اسمشون تگ نمیشه.خودشون می خواستن درست بشه.ملکه455میباشمعضویت: 1403/06/22ممنون

سلام خودش باید بگه به من

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام خودش باید بگه به من

ممنون

🦋🦋🦋

سلام خسته نباشید تاپیک من اصلا مشکلی نداشت اول قفلش کردین بعد با گزارش ترکیده. لطفا برگردونین ممنون

سلام چطور مشکل نداشت؟ قفل نمیکردم دعوا شدت میکرد همون دو سه تا دوستاتونم لغو میشدن مگه ندیدین اخرش دعوا و بحث شده بود؟ من قفل کرده بودم ولی چون پربازدید بود و قفل هم بود گزارش زدن ترکوندن فعلا برنمیگرده ولی بعدها خواستین بگین برمیگردونم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نینی یار عزیزمن گاهی چله زیارت هارو برمیدارم و باید دوستامو تک کنماما گاهی بعضیا اصلا تک نمیشن ...

سلام اول ببینین دیگرانم نمیتونن تگشون کنن؟ اگر فقط شما نمیتونین تگ کنین مشکل از سمت شماست 

خانم نی نی یار چرا ب جو سایت رسیدگی نمیکند؟ی مشت بی ادب بی خانواده ریختن توی سایت هرچقدرم تگتون میکنن اهمیت نمیدین،چرا انقد بی در و پیکر کردین اینجارو؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
2810