2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10704 بازدید | 1143 پست
چطور میشه نی نی یار شد؟کنکور که نشد حداقل روبیارم به نی نی یاری

باید اصلا کاربر سایت نباشید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
باید اصلا کاربر سایت نباشید

وااااااااااااو اصلا فکرشو نمیکردم😂😂😂😂😂

شبیه این سازمان های جاسوسیه

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادمین سایتم

سلام

🔵🔵 کلا هرکس که تقریبا شهریور ماه عضو شده.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام لطفا تگ@پاییز1391 رو درستش کنید ممنون

هر کس باید خودش بگه چون ممکنه وقتی بخوام تگش رو درست کنم مجبور بشم تغییری ایجاد کنم تو اسمش بنابراین باید خودشون به من بگن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
هر کس باید خودش بگه چون ممکنه وقتی بخوام تگش رو درست کنم مجبور بشم تغییری ایجاد کنم تو اسمش بنابراین ...

یعنی تگش درست نمیشه

من طبق قانون سایت فعالیت میکنم کسی اسکرین نگیره لطفا
هر کس باید خودش بگه چون ممکنه وقتی بخوام تگش رو درست کنم مجبور بشم تغییری ایجاد کنم تو اسمش بنابراین ...

من حس می کنم کاربری ۲ خودشونه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بازم باید با همون درخواست بده

یعنی تگش درست نمیشه

خودش بگه میشه حتی کاربری خودتونه باید با همون درخواست بدین

@ایلدیریم۱۳۷۷    

سلام

بیایین این تاپیک صحبت کنین.

سلام . نی نی یارعزیز.خسته نباشیمیگم برا من توقسمت پیامم یه اعلان مونده اصلا هم نمیره راهی هست حذف بش ...

سلام تا اخر باهاتون البته اگر از قبل بوده مثلا چند ماه پیش

خواهش میکنم اسم‌کاربری منو عوض کنید حس خوبی نمیگیرم همش اذیتم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

2810