2777
2789

بهم گفت همه تو فامیلامون میگن دختر کوچیک بابات خوشگلتره شبیه باباشه گفتم اهان بعدش گفت واقعا چندین نفر همینجوری گفتن

چرا منم خوشگل نشدم😞

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

ول کن بابا😐

اونا بیشعورن

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگفتی اتفاقا همه بهم میگن شبیه عمه و دختر عمه هاتی 

اون به شما و مادرتم تیکه انداخته 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
ول کن بابا😐اونا بیشعورن

از نظر خودم تنها عیبی که توی صورتمه دماغمه 

ولی همه میگن خواهرم خوشگلتره اونقدر که از خواهرم تعریف میکنن از من کسی چیزی نمیگه حسودیم میشه

از نظر خودم تنها عیبی که توی صورتمه دماغمه ولی همه میگن خواهرم خوشگلتره اونقدر که از خواهرم تعریف می ...

خودتو دوست داشته باش

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
گفت خوشگلتره

پس نگفت که تو زشتی 

و معمولا خواهر های کوچیک تر خوشگل تر از خواهر های بزرگترن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

میگفتی پشت سر تو هم زیاد حرف میزنن ولی من نمیام بهت بگم .مثلا گفتن تو بیشعوری 😅

گفتم تو هم به خواهرات حسودی میکنی که خوشگلترن عزت بعد عذاب وجدان گرفتم حرفمو جمع گردم

به نظرم تو چیزی داری که اینو از حسودی گفته.....خواسته سیاهی قلبشو به قلب تو هم تزریق کنه....ازش تاثیر نگیر و حرفشو باور نکن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️