2777
2789

چیز زیادی از دست ندادی 

علوم تربیتی رشته بدرد نخوره با بازار کار کم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ننن 😑😑😑😑😑ادبیات چیهههه

ببین با علوم تربیتی معلم غیرانتفاعی میشی با چس تومن حقوق 

با ادبیات و علوم تربیتی هردو میتونی آزمون استخدامی شرکت کنی و اگهههه قبول بشی میتونی رسمی بشی اونم با چس تومن حقوق ولی مزایای بالا 

یعنی درنهایت باهردو میتونی معلم بشی

میتونی دبیر ادبیات بشی مثلا

من علوم تربیتی خوندم..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببین با علوم تربیتی معلم غیرانتفاعی میشی با چس تومن حقوق با ادبیات و علوم تربیتی هردو میتونی آزمون ا ...

خب با علوم تربیتی میتونی آزمون بدی تازه ظرفیتش هم بیشتره 

بیشتر نیرو میگیرن برا معلم ابتدایی

ولی ادبیات کم میگیرن اکثر نیروها از فرهنگیانه😑😑😑

اولا درست حرف بزن زرنگی نکن اینجا دوما من خودم اینجا اومدم سوال کنم منتظرم جواب منو بدن تو این وسط ا ...

ببخشید واقعا حالم خوش نیست انقدر حالممممم بده دلم میخواد بمیرم کاش اصلااااااااا قبول نمیشدم

ببخشید واقعا حالم خوش نیست انقدر حالممممم بده دلم میخواد بمیرم کاش اصلااااااااا قبول نمیشدم

خاهش میکنم منم چیزی ک نمیخاسم قبول شدم و بدتر از اون اینکه من رو علوم تربیتی برنامه ریخته بودم اصلا همه جوره مطمئن بودم 

😑😑😑😑

خاهش میکنم منم چیزی ک نمیخاسم قبول شدم و بدتر از اون اینکه من رو علوم تربیتی برنامه ریخته بودم اصلا ...

وااااااای دقیقا منم چیزای رو که میخواستم ریاضیات بود میدونستم کسی نمیزنه و.... دقیقا ۲۸ تا دولتی زدم بیست نهمی رو غیر انتفاعی زدم که دقیقا دستگاه روی ۲۹ وایساد انقدررررر گریه کردم غیر انتفاعی اصفهان مدیریت مالی آوردم نمیدونم اصلا غیر انتفاعی چیه چقدر هزینه داره😭

میگم‌ نمیشه برا کارشناسی تغییر گرایش بدی؟! یا کلا بری بپرسی بگی من این رشته رو میخوام (چون دیدم پیام نور ها بعضیا اصلا انتخاب رشته ندارن همینطور ثبت نام میکنند)

وااااااای دقیقا منم چیزای رو که میخواستم ریاضیات بود میدونستم کسی نمیزنه و.... دقیقا ۲۸ تا دولتی زدم ...

منممم سوالم همینه خیلیا اصلا مهمه نیس معدل و رتبه کنکور همینجوری رفتن پیام نور من همکلاسیم  معدلش ۹ الان علوم تربیتیه 

موندم اصلاا 

من اصلا دولتی انتخاب رشته نکردم چون پرسیدم گفتن رشته های خوبی نمیاری مثلا زمین شناسی اینا 

فقط پیام نور ثبت نام کردم چون خاستم غیر حضوری برم 

ینی واقها نمیشه رشته ای میخایم بریم؟

منممم سوالم همینه خیلیا اصلا مهمه نیس معدل و رتبه کنکور همینجوری رفتن پیام نور من همکلاسیم معدلش ۹ ...

فک کنم بشه بری حتما فردا برو دانشگاه پیام نور بپرس ببین چیه چجوریه شرایطش پیگیر شو تو که علاقه داری حیفه از دستت بره 

منم دقیقا خونه حالم پیش دانشگاه همون غیر انتفاعی هست گفتم‌برو ببین چطوریه

ایشالله به چیزی که میخوای برسی جانم

2810