2777
2789

دوستان راهنمایی کنید چه حرفی بردارم چی بخرم بهتره خیلی ذوق مدرسه شو دارم😍

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

ژ ژله درست کن یا بخر

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک مثل کتاب و با هر قیمتی میشه تهیه کرد

ب مثل بادام که با یه کیلو بادام کار کلاس راه میفته

س مثل سیب که اونم همین اول سال میخری میبری راحت میشی

خیلی چیزا فقط حوصله و سلیقه میخواد

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
2805
خوراکی هم میشه؟ یا باید وسیله خرید من نمی دونم

بهتره خوراکی باشه ژله خوراکی منم منظورمه 

ولی ج جا سوییچی یا چ چوب لباس کوچولو و تکی  ا

هدف معلم یاد‌گیری درس هست که بچه ها یادشون بمونه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اگه میتونی هزینه کنی :

ت : توپ

ک : کیک

ش :شیرکاکاعو

م :مارشمالو(بیشتر اگه دخترم به کار میاد)

پ : پاستیل

ل : لواشک رنگارنگ

ش:شونه کوچولو کیوت

آ:آینه جیبی

یه سلول فقط:اینایی ک درست میکنی و میخری چجوریه یعنی فقط برای بچه ی خودته یا کل کلاس؟و اینکه دختره یا پسر

اگه میتونی هزینه کنی :ت : توپک : کیکش :شیرکاکاعوم :مارشمالو(بیشتر اگه دخترم به کار میاد)پ : پاستیلل ...

مثلا ۳۰ تا دانش آموز هر دانش آموز ی حرف الفبا برمیداره مثلا من ۳۰ تا توپ می خرم واسه دانش آموزان اون یکی ۳۰ تا مداد اینجوری 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ