2777
2789
عنوان

در کمال ناباوری سر مهریه کات کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 51 پست
آخ عزیزم چی بگمحس ناکامی دارمواقعا دلم میخواست بشه ولی خب‌...

مطمعنا ی چیز بهتر سر راهت 

غصه تو امروز بخور ولی دیگ بش نکن 

و امیدوار باش❤️

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعوایی ک هستنولی شهرا با هم متفاوتن همشون اینطور ک میگید نیستن

جایی که من درس میخوندم از همه شهرای خوزستان بودن

شهرک عربای مشهد معروفه اینا میومدن توی مدرسه ما چون تو شهرک خودشون مدرسه راهنمایی نبود. حتی پسرای محله ازشون فراری بودن تا جایی که یادمه تا چند سال پیش هیچکی جرات نداشت سمت شهرک عربا بره الان بهتر شدن

الکی نگو برا صیقه؟

نه ما سه ساله عقد دایم کردیم و داریم زندگی میکنیم ملاک من واسه ازدواج پول نبوده میخواستم همسرم انسانیت داشته باشه و آرامش داشته باشم نمیخواستم معامله کنم خودمو 

نه ما سه ساله عقد دایم کردیم و داریم زندگی میکنیم ملاک من واسه ازدواج پول نبوده میخواستم همسرم انسان ...

عزیزم دیگه در این حدم خودتونو راحت در اختیار نزارین پیامبرم گفته مهریه حق زنه اینجوری مردا پرو نمیشن؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت خانوادت چجور قبول کردن؟

من‌ خانواده ای ندارم پدرو مادرم سالها پیش فوت کردن تک‌ فرزند بودم کسیو ندارم شوهرم هم پدرش و مادرش چند سالیه فوت کردن من‌ خودم تنها زندگی میکردم که با شوهرم آشنا شدم 

مگ میشه مرد کار نکنه؟اونم وقتی اکثرا زناشون خونه دارن

اره عزیزم چرا نشه یکی میشه شیخ ک همون پدرشونه خرج عروسو نوهاشو میده باحقوق بازنشستگی😂😂😂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810