2777
2789

کودکانتان را از اخبار جنگ دور نگه دارید حتی اگر موافق هر جنگ و دفاعی هستید با هر گرایش سیاسی و عقیدتی در مقابل فرزندانتان جنگ را ناپسند جلوه دهید. بگذارید نسل جدید، صلح اندیش و آگاه تربیت شوند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا تلاش می کنند تا عقیده سیاسی خودشون رو به بچه تحمیل کنند.چه تو مدرسه چه تو خانواده که این اصلا درست نیست

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

اگر بچه های صلح طلب ما درمعرض جنگ اجباری قرار گرفتن باید بشینن ونگاه کنن وبگن چون صلح طلبیم شما هر بلایی خواستید سر ما بیاورید، 

اتفاقا لازمه که بچه ها تشخیص دوست ودشمن بدن ،لازمه برای روزهای جنگ هم آماده باشن ،جنگ طلب نباشن ولی توسری خور هم نباشن ..

حتی اگر موافق جنگ و دفاع هستید،

من موندم کی اینارو مینویسه؟آخه کی غیر از اون ن ت ا ن ی ا ه و ی ملعون جنگ میخواد؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اگر بچه های صلح طلب ما درمعرض جنگ اجباری قرار گرفتن باید بشینن ونگاه کنن وبگن چون صلح طلبیم شما هر ب ...

آموزش صحیح با قراردادن کودکان در معرض اخبار جنگ و تحمیل یک عقیده ی خاص به ان ها متفاوت است.

اموزش باید توسط متخصصان و تحت شرایط خاص صورت بگیرد.

فرزندی که سلامت روان دارد مرز بین دفاع از خواسته هایش و خشونت را تشخیص خواهد داد.