2777
2789
خیلی سخته، خیلی فقط لطفا دقت کنید که زمان درمان اصولی بیش فعالی فقط تا چندسال ابتدای تحصیل هست متأسف ...

خیلی دلم برای بچم و خودم میسوزه 😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم برای بچم و خودم میسوزه 😔

فدات شم اون امضاتو پاک کن گلم همش انرژی منفیه 

منم اندازه تو سختی کشیدم و میکشم ولی بخاطر بچه هامون مجبوریم قوی باشیم و با انگیزه .چون ما اونارو وارد این دنیا کردیم

من خودم توی دوران کودکی  پدر مادرمو از دست دادم دیگه ببیندچیا کشیدم ..قرآن بخون بهت قوت قلب و نیروی جسم میده 

آره گلم شماره ات رو که وارد کردی یه کد واسه ات پیامک میشه بعد کد رو وارد میکنی

ممنونم عزیزم بردمش دکتر دارو داد ببینم چی میشه😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

فدات شم اون امضاتو پاک کن گلم همش انرژی منفیه منم اندازه تو سختی کشیدم و میکشم ولی بخاطر بچه هامون م ...

چشم عزیزم پاکش میکنم .نمیتونم قران و نماز بخونم منی که نمازم اول وقت بود ،تا وند روز پیش ،چله ی زیارت عاشورام چهار روز مونده به آخرش ترک کردم دیگه ببینچقد حالم بده .دوران pmsهستم و بشدت عصبی و بیقرار