چون مدرسه میره الان نمیدونم چطور بدم که آروم باشه و تمرکزشم بالابره ،سر کلاس خوابش نبره چون خواب آوره ،قبلا نصف صبح نصف شب ،حالا چطور بدم بهش ؟؟به دکتر دسترسی ندارم
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اثرش تا صبح میمونه؟چون تمرکز نداره اصلا ،همه چی یادش میره ،خییییییییییییلی شلوغه و جیغ میزنه
بنظرت آرومش میکنه؟
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
میگم جوری باشه خوابش نبره ،ریتالینم قبلا داد ولی فعلا رسپریدون میدم ببینم چی میشه😔🥺
بخاطر بیش فعالی؟ قبل کلاس میتونی فعالیت فیزیکی سنگین ببری؟ اینجوری بدون دارو هم میتونی تمرکزش رو بال ...
آرع ،فایده نداره انقد جیغ میزنه و دعوا نیکنه اعصابم کشش ندارع .کاملا تاپیک پربازدید مامان دیان رو درک میکنم😔
تو سایت نوبت دات آی آر پزشکان متخصص رایگان به سوالاتت جواب میدن اونجا بپرس
عزیزم ممنونم باشه حتما ،خیر ببینی
در مورد اثرش چیزی نمیدونم عزیزم پسرت بیش فعاله؟کلاس چندمه؟
کلاس اوله ،آره ،امضامو بخون 😔
فقط لطفا دقت کنید که زمان درمان اصولی بیش فعالی فقط تا چندسال ابتدای تحصیل هست متأسفانه....
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.