2777
2789
عنوان

از دست همسرم نمیدونم چیکار کنم

181 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من مشکل ناباروری دارم دوساله تحت نظرم الان آمپول سینال اف میزنم باید یک شب در میون با همسرم باشم که دیشب وقتش بود که یه اینقد اصرار کرد بریم خونه خواهرم منم قبول کردم قرار بود بریم زود برگردیم اونجا هزار بار گفتم بریم خونه تا ساعت دو شب پا نشد وقتی هم اومدیم هم من خسته بودم هم خودش صبح زود باید بیدلر میشد یه کار مهم داشت قرار شد امروز کارش که تموم شد با هم رابطه داشته باشیم ولی الان از بیرون زنگ زده خودت و آماده کن بریم خونه بابام منم گفتم حالت خوبه ما امروز کار داریم برگشته میگه هر وقت اسم خونه بابای من میاد تو چرا ناراحت میشی میگم چرا خودت و میزنی به نفهمی اگه قرار با هم نباشیم چرا من بدبخت دارو مصرف میکنم الان قهر کرده منم اصلا حسش و ندارم برم طرفش خب آدم دل داره نمیدونم چیکار کنم اینقد حالم بده نمیدونید تو این دوسال چقد زجر کشیدم نمیدونم چرا درکم نمیکنه میشه حرف بزند باهام راهنمایم کنید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیم ساعت کارتون رو انجام‌میدادید میرفتید

این دیگه جنگ و دعوا نداره

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

نیم ساعت کارتون رو انجام‌میدادید میرفتیداین دیگه جنگ و دعوا نداره

منم همینو میگم عزیزم ولی اینکه خودش و میزنه به اون راه خیلی اذیتم میکنه هنوزه یه ساعت دیگه میاد خونه زنگ زده آماده شو بریم خونه بابا میام جلو در بیا پایین که معطل نشم

اره بخدا خودم اصلا دلم نمیخواد بخاطر اون اینقد اذیت شدم

والا منم همین مشگلو دارم با این تفاوت که شوهرم مشگل ناباروری داره گاها بخاطر اینکه بچه نداریم حتی گریه هم میکنه ولی هیچ تلاشی برای درمانش نمیکنه منم نشستم همینجوری نگاش میکنم ببینم سر عقل میاد!!! من میگم قدر خودتو بدون بخاطرش خودتو اذیت نکن یه مدت آمپول نزن به شوهرتم بگو بچه رو فراموش کن اگر اعتراض کرد و گفت چرا بگو چون مطمینم به پدر شدن علاقه ای نداری بنظرم اینجوری خیلی سیاست مدارانه هست 

راستی چند سالته؟؟؟

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
منم همینو میگم عزیزم ولی اینکه خودش و میزنه به اون راه خیلی اذیتم میکنه هنوزه یه ساعت دیگه میاد خونه ...

بگو بزرگوار کارم لنگه شماست یه نیم ساعت بیا بالا بعد میریم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عزیژ بهتره دیگه انجام هم ندین 

رابطه با استرس و دلخوری و.. اثری نداره 

واقعا شوهرت درک نداری واسش هم مهم نیست نه میخواد امپول بزنه نه باردار بشه نهایتش هم همه کاسه کوزها سر تو خرد میشه

خونه خواهر و مادر ش مهم تره !!!

شاید بچه نمی‌خواد

خب نمیخواد بگه نمیخوام عزیزم مگه باهم تعارف داریم من دارم این وسط اذیت میشم بخدا منم نمیخوام اینقد زجر بکشم ولی دکتر برای من این ماه فقط فزست داده گفت باردار نشم باید برم برای آی وی اف دیگه نمیتونیم بچه دار بشیم

خب نمیخواد بگه نمیخوام عزیزم مگه باهم تعارف داریم من دارم این وسط اذیت میشم بخدا منم نمیخوام اینقد ز ...

چرا بخاطر همچین شوهری خودت رو اذیت می‌کنی که بچه بیاری ... با این شوهر بی درک و بی مسئولیت بچه نداشته باشی بهتره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
عزیژ بهتره دیگه انجام هم ندین رابطه با استرس و دلخوری و.. اثری نداره واقعا شوهرت درک نداری واسش هم م ...

اصلا خودمم حس و ندارم دیگه اینقد برام سخته بخدا اینقد این چند سال اذیت شدم پارسال هم آمپول اچ ام جی میزدم که باید یه شب در میون باهم رابطه میداشتیم که دوستش بیمارستان بود اصلا خونه نمیومد 

چرا بخاطر همچین شوهری خودت رو اذیت می‌کنی که بچه بیاری ... با این شوهر بی درک و بی مسئولیت بچه نداشت ...

میدونم بخدا ولی چون مشکل از منه فردا روز میدونم حتما میشه بهونه براش وا اذیتم کنه خانواده مم که پشتم نیست 

اصلا خودمم حس و ندارم دیگه اینقد برام سخته بخدا اینقد این چند سال اذیت شدم پارسال هم آمپول اچ ام جی ...

پاشو برو خونه مامانش دعوا راه ننداز 

بعدش بیا کارتونو انجام بدین 

چون اگه نری قطعا تا چند روز بحث و دعوا به راهه

2810