2777
2789
عنوان

حالم از مادرشوهرم بهم میخوره

151 بازدید | 14 پست

هی دخالت میکنه تو بچه داریم

الان زنگ زده منم یواش حرف زدم میگه دخترت چیکار میکنه میگم خوابه میگم کم بخوابونش باهاش بازی کن

هی میگه این کارو بکن اون کارو بکن

منم دو سه دفعه جوابشو دادم تو تاپیکام هس حتی شده به دعوا ختم بشه باز چن روز خوبه کار نداره باز از روز از نو روزی از نو

گفتم از ساعت ۹بلند شده مرتب غذاشو خورد دیگ خوابی 

این حرفای پشت تلفنش که ناراحت کننده نبود

زیادی حساس شدی 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو باشع ؛ کار خودتو بکن؛

جواب دادن بعضیا رو گستاخ تر میکنه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

درمورد دخالتای پشت گوشی ،بحث نکن بگو باشه

ولی اگر حضوری چیزی گفت بگو خودم میدونم دارم چیکار میکنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بگو چشم عباس آقا 

انتظار دارن بیست و چهار ساعته با بچه بازی کنیم

فضول زندگی آدمن

انگار قرص خواب به بچه میدیم

بچه نخواد بخوابه و خوابش نیاد دهن آدمو صاف میکنه ولی نمیخوابهههههههه

حالا خودشون به وقتش با بچه بازی مازی نکردنا ول کردن تو حیاط و کوچه و سرخود

ی شب خونه جاریم خوابیدیم دخترم گشنش بود یخچالشون چیزی نداشتن منم نون و رب ی کوچولو بهش دادم میگففففف ندیییییب بهش سرطانزاست اله با ی لحن بد ک مثلا من احمقم چیزی نمیدونم

یادمه خودش میگف پسرم عاشق نون و رب بود حتی ی روز رفته بود پیش همسایع میگف نون و رب میخام 

هر کاری میکنم هرچیزی میدم میگه بده

اینو نده 

بگو چشم عباس آقا انتظار دارن بیست و چهار ساعته با بچه بازی کنیمفضول زندگی آدمنانگار قرص خواب به بچه ...

با ی لحن بد تا کی میخوابونیش

گفتم خب از ۹ بلند شده

بخدا از صب من سر پام تا نیم ساعت پیش ک خوابید یکم تونستم بشینم 

خوب بدبخت از سر سادگی و دلسوزی میگه مادر خودت اصلا از این حرفها نمیزنه

بار اول و دومش نیس کار همیشگشیه انگاری من بلد نیستم یا بچمو دوس ندارم

جاریمم بچه داره پس چرا به اون چیزی نمیگه 

2810