2777
2789

من خودم بچگی گریه کن بودم خودم یادمه قشنگ مادرم کاری داشت دوربودازم تو عروسی ها تومهمونی ها خیلی گریه میکردم 

اینوگفتم بدونید بخاطر شناخت از خودم نسبت به گریه های دخترم ازهمون اوائل تولدش تاالان ک کلاس دومه ۹۰ درصد صبور بودم اون ده درصد رد میدادم و واقعا کنترلمو ازدست میدادم ولی همه معلما فامیلای دور ونزدیکم بهم میگفتن چه صبری داری ایول.ولی بچم تغییرش چشمگیرنیست وهنوزم مثلا تولد دخترعموش باشه انقد گریه میکنه میگه پس تولدمن چی ...یاعروسی میریم گریه میکنه میگه عروس چرانشدم من... وازین بهانه ها نتونستم و نخواستم هردفعه بزنمش ولی چندین بارپیش اومده زدمش

ولی دخترم لجبازو یک دنده ست واصلا اصلا آروم نیست

ولی جاریم ازون مادراست که اجازه دست زدن بچه هاش به وسایلو اصلانداده گریه زادی چیزی خواستن ممنوعه حرف زدنای زیادممنوعه .مثلا دخترعموی بچم میاد بچه کوچیکمو بغل کنه مادرش اصلا اجازه نمیده وقانونای سفت وسختشو اجرامیکنه دست بزنه به چیزی بچه میزنه رودستش ک تکرار نکنه یا چیزی بخوادگریه کنه نیشگون میگیره و میگه میبرمت خونه و بچه ساکت میشه و نتیجه شده دوتا دخترخیلی آروم و خوش برخورد و منظم ...واقعا نسبت به بچه من بهترن 

الان من پسرم یکسالشه خیلی میترسم شبیه دخترم باربیاد

و به تربیت خودم شک دارم 

اگه راهنمایی دارین بنویسید دریغ نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تربیت شما درسته. اینکه بچه ایشون ارومه نشان از سلامت روانش نیست اتفاقا برعکس نشونه مضطرب بودن و ترس بچه هست. بچه ایشون با ترس و اضطراب بزرگ میشه ولی بچه شما بعد گذشتن از این دوران ازاده تر و مستقل تر میشه و تو جامعه راحت تر تعامل میکنه و سلامت روانش هم حفظ میشه. صبور لاش

خب نه از این ورِ بوم بیفتیم نه از اون طرفش

نه این قدر مِلو ک بچه بگه منم عروس میخوام بشم نه اونقدر خشن ک بزنی رو دست بچه

پیامبر خدا هم گفته میانه روی

بچه ها ب ما نگاه میکنن.ب ما گوش نمیکنن

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

ببین تربیت رو باید با روانشناس کودک هماهنگ کرد نه بقیه .. اون میدونه تو هر سن چه اتفاقاتی طبیعی و غیرطبیعیه و راه حل چیه ، این واقعا کار حیاتی ای هستش ، نباید ازمون و خطا کرد و تجربه ی شمسی و اقدس رو به بچه خود تعمیم داد

واقعا بقیه نمیتونن و نمیدونن ، نتیجه ی رفتار جاریت هم در اینده مشخص میشه که مثلا اون دختر ساکت و منظم ایا اضطراب افراطی نداره ، ایا توان معاشرت داره ، ایا اعتماد به نفس داره و ...

شاید خیلیا با من مخالف باشن 

منم دو تا بچه دارم و باید بگم ژنتیک خیلی از تربیت پر رنگ تر عمل می کنه متاسفانه 

اصلا بچه هر جور باشه نمیشه تغییرش داد به نظرم 

من خودم آدم منظمی هستم ، خیلی هم سعی کردم به بچه هام یاد بدم ولی بی فایده بود ، نه تنها منظم نیستن بلکه خیلی شلخته و نامرتب هست همه جای زندگیشون 

عزیزم تربیت شما درسته. اینکه بچه ایشون ارومه نشان از سلامت روانش نیست اتفاقا برعکس نشونه مضطرب بودن ...

من دلم به همین خوشه خودمم همینجوربودم ولی بدجوری شک کردم به خودم مخصوصا که پای بچه کوچیکم درمیونه نمیخوام اونم مثل دخترم باشه خیلی نگرانم

شاید خیلیا با من مخالف باشن منم دو تا بچه دارم و باید بگم ژنتیک خیلی از تربیت پر رنگ تر عمل می کنه م ...

ژنتیکه آره

جاریم رونظمه خونش همش برق میزنه باوجود بچه هاش 

بچه هاشم همینن

منم منظمم ولی خب بچه یکساله که نمیفهمه 

جاریم میگفت من بچه هامو از نه ماهگی ازپوشک گرفتم شماها بلد نیستید

2810